El Circuit d’Osona va acollir aquest dissabte, 16 de març, les 2 Hores de Resistència de kàrting. Hi van participar un total de nou equips i 18 pilots.

El complex MotorLand Aragó va marcar aquest cap de setmana l’inici del Campionat d’Espanya d’Autocross. A la categoria de Car Cross, Marc Batlle (Escuderia Osona), en el seu retorn en aquesta competició, va aconseguir un meritori i treballat cinquè lloc.

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 3 de març, la primera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat un total de 30 pilots, molts dels quals debutaven a la competició.
- Galeria de fotos de la Promovelocitat, parc i podi (autor: Escuderia Osona)
- Galeria de fotos de la Promovelocitat, curses (autor: Escuderia Osona)

El Circuit de Lleida va acollir aquest dissabte, 2 de març, la segona prova del Campionat de Catalunya d’Autocròs. La cita, organitzada per l’Escuderia Lleida, va aplegar més de 70 pilots.
Atenció! Canvi de normativa! El pàdoc per als participants en la prova de Promovelocitat que es disputarà aquest cap de setmana al Circuit d’Osona s’obrirà el dissabte, 2 de març, a les 9 del matí, a diferència dels altres anys que s’obria el divendres.
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 3 de març la primera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. La competició  reuneix joves pilots d’entre 6 i 12 anys, repartits en les tres categories habituals (PromoRACC1, PromoRACC2 i PromoRACC3) i una altra que es va estrenar l'any passat (PromoRACC Elèctric). 
Les millors imatges de la prova, que es va disputar el cap de setmana i que va acabar amb la victòria d’Albert Orriols. 

No hi ha hagut sorpreses. Albert Orriols, amb Lluís Pujolar de copilot i a bord del seu Skoda Fabia VR5, s’ha emportat amb autoritat el 22è Ral·li Esprint Sant Julià. El de Vic ha guanyat cinc dels sis trams disputats i ha tret 58”7 als segons classificats, Ramon Cornet-Dani Noguer (Citröen C2 GT). El podi l’han completat Josep Maria Martínez i Luka Larrosa (BMW M3), a només 4”7 de Cornet. 
- L'espectacle del Ral·li Esprint Sant Julià, en 10 vídeos
- Galeria de fotos: parc d'assistència i sortida (autor: Escuderia Osona)
- Galeria de fotos: podi i repartiment de premis (autor: Escuderia Osona)

Per primera vegada en la historia, una dona s’ha fet càrrec de la direcció de cursa del Ral·li Esprint Sant Julià, la 22a edició del qual s’ha celebrat aquest diumenge, 24 de febrer. 

La 22a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà el 24 de febrer. L’organització ha tornat a apostar pel traçat que es va estrenar l’any passat, amb els trams de la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost.
Pàgina 1 de 118 següent »