El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 16 de novembre, la sisena prova de l’Open Kàrting de Resistència d'aquesta temporada. En aquesta ocasió, la cursa va ser de 3 hores i va comptar amb 11 equips i més de 30 pilots.

L’Escuderia Osona va lliurar una placa al president de l’Escuderia Gironella, Josep Rial Alsina, amb motiu de la celebració del 50è aniversari d’aquesta entitat. L’acte va tenir lloc el passat dissabte, 16 de novembre, a la Sala del Blat de Gironella.

La cinquena edició del Rally Costa Daurada Legend, punt de trobada per als amants del motor clàssic, s’ha disputat aquest cap de setmana. La prova era puntuable per al Campionat de Catalunya de Vehicles Clàssics i Històrics.

En Ramon Vilardell, oficial de l’Escuderia Osona des de fa més de 10 anys, ha mort aquest dimecres, 6 de novembre, a l’edat de 61 anys. 

El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest diumenge, 3 de novembre, la cinquena i última prova de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat tres pilots de l’Escuderia Osona, tots a la categoria SM Road: Francesc Cucharrera, Carlos Gutiérrez i Xavier Rossell.

La 55a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2019, penúltima prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis, es va disputar la passada setmana, del 24 al 27 d’octubre.

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 20 d'octubre, la quarta i penúltima prova de la Copa Catalana de Supermotard. En total, hi han participat 25 pilots, tres dels quals eren de l’Escuderia Osona, tots a la categoria SM Road: Francesc Cucharrera, Carlos Gutiérrez i Xavier Rossell (fotos: Josep M. Oliver). 
- Galeria de fotos de les curses de Supermotard (Josep M. Oliver)
Galeria de fotos del podi i el parc d'assistència de la Supermotard (Escuderia Osona)
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 20 d'octubre la Copa Catalana de Supermotard. La vetllada promet, amb la visita d'una de les especialitats motociclistes més espectaculars, que arriben amb els millors pilots catalans.
El circuit de Calafat ha estat l’escenari el cap de setmana de la setena i penúltima prova del Campionat del Mediterrani. Hi han participat tres pilots de l’Escuderia Osona: Carlos Gutiérrez, Manuel García i Lluc Bergada.

Visita de luxe al Circuit d’Osona. Àlex Crivillé, bicampió del món de motociclisme, en les cilindrades de 125cc i 500cc, va gaudir aquest dijous d’una sessió apassionant del nou simulador de conducció virtual.
- Vols ser un pilot virtual?
Pàgina 1 de 124 següent »