Galeries de Fotos

Bulletí


L’Escuderia Osona i l’Ajuntament de Vic us conviden a la presentació de la 50a edició del Ral·li Osona, que sev celebrarà aquest dimarts, 19 de juny, a la plaça Major de Vic.
L’acte tindrà lloc a les 20.00 hores.


El Ral·li Osona compleix 50 anys. Des d’aquell llunyà 1969, quan Ramon Juanou i Josep March es van imposar a bord d’un Porsche 911S, la prova ha esdevingut un referent del calendari català i, en ocasions, també de l’estatal. El ral·li ha portat a les nostres contrades els millors pilots i copilots de la recent història de l’automobilisme català. 
A partir del dissabte 9 de juny i fins al 25 del mateix mes, els equips del Ral·li Osona podran fer els reconeixements dels diversos trams. Caldrà circular amb compte el proper cap de setmana, 9 i 10 de juny, a causa del Campionat de Catalunya de ciclisme en carretera, que es disputarà pels voltants de Sant Julià de Vilatorta i afectarà el recorregut d’alguns trams.
La prova, de la qual ja s’ha publicat el reglament, es disputarà entre els dies 29 de juny i 1 de juliol per les carreteres de la comarca. L’Escuderia Osona continua apostant pel format de dos dies, amb sortida des de la plaça Major de Vic. Enguany, com a novetat, el parc d’assistència es trasllada a Roda de Ter. Tanquem les inscripcions el 15 de juny. 
L'Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària, que se celebrarà a Vic, al local del Circuit d’Osona, el dissabte 2 de juny. L’acte començarà a dos quarts d'onze del matí. Hi poden assistir tots els socis i els col·laboradors de l’entitat.
Ordre del dia de l'assemblea


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 27 de maig, la primera prova de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat un total de 32 pilots (fotos de Josep M. Oliver).
- Galeria de fotos Supermotard, curses (Josep M. Oliver)
- Galeria de fotos Supermotard, oficials (Josep M. Oliver)
- Galeria de fotos Supermotard, parc i podi (Escuderia Osona)
Albert Orriols, amb Lluís Pujolar de copilot, va punxar en el seu retorn al campionat català de ral·lis, precisament el dia que va estrenar el seu nou vehicle, un Ford Fiesta RS WRC.
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 27 de maig la primera prova de la Copa Catalana de Supermotard. La vetllada promet, amb la visita d'una de les especialitats motociclistes més espectaculars, que arriben amb els millors pilots catalans. 
El Circuit de Mollerussa va acollir aquest cap de setmana una nova prova del Campionat de Catalunya d’Autocròs. Marc Batlle, en la categoria de Car Cross, es va classificar en cinquena posició, la qual cosa li permet mantenir el tercer lloc del campionat.
 
Joan Salvans continua intractable al Campionat de Catalunya de muntanya, en la categoria de turismes: quatre de quatre. El pilot de l’Escuderia Osona va guanyar aquest cap de setmana la setena edició de la pujada Guardiola-Cerdanyola, la quarta prova de la temporada.
Pàgina 1 de 111següent »

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal