Cartell de la cursa. Foto: Escuderia Osona


Després d'uns mesos d’aturada tornem a la càrrega amb la primera cursa de l’Open Velocitat Circuit d'Osona, que se celebrarà el dissabte 27 de març a partir de les 3 de la tarda.

Aaron Fernández, a Móra d'Ebre. Foto: FCM


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest diumenge, 14 de març, la primera cursa de la temporada dels campionats de Catalunya de Supermotard i Minimotard 2021. Les fortes ratxes de vent han marcat la jornada.
- Galeria de fotos de les curses (FCM)

Cartell d'obertura. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d'Osona torna a obrir les instal·lacions aquest divendres, 19 de febrer. De moment només els divendres, dissabtes i diumenges, sota reserva i pagament previ, per a tandes particulars de kart i moto.
L'Escuderia Osona, juntament amb els alcaldes de Sant Julià de Vilatorta i Sant Sadurní d'Osormort, ha decidit ajornar el 24è Ral·li Esprint Sant Julià, que s'havia de celebrar els dies 27 i 28 de febrer, a causa de la gran incidència de la pandèmia generada per la Covid-19 i les restriccions de la Generalitat.

Podi de les 3 Hores de kàrting. Foto: Escuderia Osona


Creatia Racing Team no ha tingut rival aquesta temporada a l’Open Kàrting de Resistència disputat al Circuit d’Osona. L’equip, amb un potencial de pilots enorme, ha guanyat amb autoritat les quatre úniques curses que s’han pogut celebrar a causa de la pandèmia.

Lluc Bergadà no ha tingut rival. Foto: FCM


Lluc Bergadà, pilot de l’Escuderia Osona, s’ha emportat amb autoritat el títol de Minimotard en la categoria 160-Sèrie de la temporada 2020. El segon lloc del podi l’ha ocupat Víctor Carrere i el tercer, José M. Sumalla.
El Circuit d’Osona roman tancat per vacances des del passat 23 de desembre. A hores d’ara, encara no hi ha fixada una data per a la reobertura de les instal·lacions.
- Aneu al web del Circuit d'Osona
Xavier Rossell ha signat una segona posició en el campionat de Supermotard en la categoria SM1 de la temporada 2020. El títol ha estat per a Antoni Moya (FC Igualada), i el tercer lloc del podi l’ha completat Àlex Andrés.

Adrián Molina, a Alcarràs. Foto: FCM


El pilot de l'Escuderia Osona Adrián Molina ha quedat en tercera posició del campionat de Promovelocitat en la categoria PromoRACC2 de la temporada 2020. El títol ha estat per a Cesc Obiol (Club Simonety School), i el segon lloc del podi l’ha ocupat Xavier Alberton.

La cursa de l'Open kàrting de velocitat del passat mes de juny. Foto: Josep M. Montaner


L’Open Kàrting de Velocitat d’aquesta temporada ha quedat tancat amb els resultats de la prova que es va disputar el passat mes de juny. A causa de les restriccions per la pandèmia, enguany només s’han pogut córrer quatre curses, totes amb una elevada participació.
- Galeria de fotos de l’Open de Velocitat / autor: Josep M. Montaner
Pàgina 1 de 132 següent »