El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del dissabte 24 de desembre fins al divendres 6 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dissabte 7 de gener.

El llibre dels 50 anys de l'Escuderia Osona, el dia de la seva presentació. Foto: Josep Pla


Ja teniu els regals per aquestes festes? Aquest any encara podeu obsequiar el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes” a un preu únic (40 euros).
L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 71.585 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 

Bon ambient al 2000 Viratges. Foto: Escuderia Osona


Els oficials de l’Escuderia Osona van respondre a la crida i van col·laborar el passat dissabte, 26 de novembre, de manera multitudinària a l’última prova del Campionat de Catalunya de ral·lies, el 2000 Viratges. En total, hi van anar una trentena.

El ral·li no es va decidir fins a l'últim tram.


El 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega es va disputar el passat diumenge, 13 de novembre. La prova era la  tercera del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra i també puntuava per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, el Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Junior i la Challenge Saxo 8v, entre d’altres.
Carlos Daniel s’ha proclamat subcampió de la Copa Catalana de Supermotard, en la categoria SM Road. El pilot de l’Escuderia Osona només ha disputat dues de les sis curses del calendari. 
Aprofita l'oferta que et fem tots els dijous, excepte festius, de 17 a 19.30 hores. Dues tandes amb kart de lloguer, júnior o sènior, de 10 minuts per només 22 euros. No ho deixis escapar!

Les curses han estat molt disputades. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest dimarts, 1 de novembre, la sisena prova de l’Open Kàrting Velocitat. Encara queden dues curses abans de final d’any per dirimir els vencedors de cada una de les categories.
El Circuit d’Osona acollirà el dissabte 3 de desembre les 8 Hores de resistència de kàrting, tercera prova del campionat i última de l’any, puntuable per a les SWS.
- Inscripcions per a les 8 Hores de resistència de kàrting

Un dels nostres equips, a Port Aventura. Foto: Escuderia Osona


La 57a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2022, penúltima prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis, s'ha disputat del 20 al 23 d’octubre. El vendedor ha estat Sébastien Ogier.
Pàgina 1 de 141 següent »