L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 11 de gener el tradicional acte de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat, que enguany passarà a ser un dinar, hi assistiran els socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat.

No saps què regalar per Nadal? Aprofita aquestes diades per adquirir el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes”, que ha publicat l’entitat amb motiu dels 50 anys. 
L’obra recopila la història gràfica i esportiva del club en gran format. De ben segur que el gaudireu.

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 21de desembre, l’última cursa de l’Open Kàrting de Velocitat. L’última prova de l’any a les instal·lacions es va viure embolcallat d’un bon ambient nadalenc.
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del dilluns 23 de desembre fins al dilluns 6 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dimarts 7 de gener.

Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2019 una gran temporada: dos títols per a Carlos Gutiérrez, un per a Lluc Bergadà i l’equip Chatarrin; tres subcampionats per a Joan Salvans, Albert Orriols i Lluís Pujolar; i un tercer lloc per a Francesc Cucharrera.

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i Escuderia Osona han signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de promoure accions conjuntes de caràcter acadèmic, científic i professional.

L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 60.650 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 

Punt i final al Campionat de Catalunya de Ral·lis amb la disputa de la 59a edició del Ral·li 2.000 Viratges, sobre asfalt, el passat dissabte 23 de novembre. La prova era puntuable també per als participants de Regularitat (Fotos: TCP Racing i RetroRacing).

La Federació Catalana de Motociclisme va celebrar una gala el passat divendres, 22 de novembre, per celebrar el seu 75è aniversari.
 
Joan Salvans (Escuderia Osona) es va imposar amb autoritat en la categoria de Turismes de la 47a Pujada a Sant Feliu de Codines, que es va disputar aquest diumenge, 24 de novembre. El van acompanyar al podi Jordi Amenós i Jordi Galófré.
Pàgina 1 de 125 següent »