El Circuit d'Osona, a la final de la categoria sènior. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 4 de setembre, la quarta prova de l’Open Kàrting Velocitat, la segona que es disputa amb el nou traçat.
- Galeria de fotos de l’Open Kàrting Velocitat, 4 de setembre (Escuderia Osona)
Un multitudinari Open de kàrting dona el tret de sortida de la competició al nou Circuit d’Osona
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 2 d’octubre les 4 Hores de resistència de kàrting, segona prova del campionat i primera que es disputarà ja amb el traçat nou del circuit.
- Inscripcions per a les 4 Hores de resistència de kàrting
Després de l’èxit de la 3a cursa de l’Open Kàrting Velocitat, on els pilots van poder estrenar el nou traçat del Circuit d’Osona en competició, obrim inscripcions per a una nova cursa del mateix campionat. Es disputarà el diumenge 4 de setembre.
- Inscripcions obertes

Els participants van poder gaudir del traçat nou del circuit. Foto: Escuderia Osona


Festa grossa aquest dissabte, 30 de juliol. L’Open Kàrting Velocitat va tornar a portar la competició al Circuit d’Osona, ja amb el nou traçat, que van poder gaudir tots els participants. Ja en teníem ganes. 
- Galeria de fotos de les primeres curses al Circuit d'Osona (Escuderia Osona)
Un cop estrenat el nou traçat del Circuit d’Osona, es l’hora de provar-lo en plena competició. Ho podreu fer el dissabte 30 de juliol, quan tornaran a arrencar els motors de l’Open Kàrting Velocitat.
- Inscripcions obertes

Josep M. Soler, al Rallysprint de la Cerdanya. Foto: Cerdanya Racing


La localitat d’Alp va acollir dissabte, 16 de juliol, la setena edició del Rallysprint de la Cerdanya, organitzat per Cerdanya Racing Club i puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’asfalt. Hi van participar una quarantena llarga de cotxes, entre els quals dos de l’Escuderia Osona.

Anna Erra ha tallat la cinta del nou circuit. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha reobert les portes aquest divendres, 1 de juliol, després de les reformes i l’adaptació del nou traçat. Les obres han durat gairebé cinc anys, amb una Covid pel mig que ha retardat el projecte.

El nou circuit ofereix diverses possibilitats d'ús. Foto: Govern


Laura Vilagrà va visitar aquest dijous les instal·lacions del Circuit d'Osona, uns dies abans de la reobertura de l’equipament, el proper 1 de juliol. La consellera de la Presidència del Govern de la Generalitat és va mostrar gratament sorpresa per les obres realitzades.

El nou circuit, a punt de solfa. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona reobrirà les portes el proper divendres 1 de juliol, un cop enllestides les obres de reforma. Ja podeu començar a fer les reserves: al web per a les tandes particulars de kart o moto i per telèfon per a les de lloguer de karts. 
- Galeria de fotos del nou Circuit d'Osona i visita dels oficials (18 de juny)
- L’Escuderia Osona celebra l’assemblea anual amb la mirada posada al nou circuit

Carlos Daniel, a Menàrguens. Foto: FCM


El circuit de Menàrguens ha acollit aquest diumenge, 12 de juny, la tercera cursa de la Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard, amb una trentena de pilots. Molta calor a la pista.
- Galeria de fotos de la prova de Menàrguens (FCM)
Pàgina 1 de 139 següent »