Els campionats catalans d’automobilisme i motociclisme es reprenen aquest juliol, després de gairebé quatre mesos d’aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19. El Circuit d’Osona marcarà l’inici de dos d’ells, el de Promovelocitat i el de Supermotard.

El Circuit d’Osona ha recuperat l’activitat esportiva, aquest dissabte 27 de juny, amb la disputa de la quarta prova de l’Open amateur de kàrting de velocitat, que havia quedat ajornat el març a causa de la pandèmia. 
L’Escuderia Osona ha decidit ajornar la 52a edició del Ral·li Osona, que s’havia de disputar el primer cap de setmana de juliol. De moment, s’està estudiant celebrar-lo el 21 de novembre d’aquest any.

El Circuit d’Osona ha reobert les instal·lacions aquest divendres, 12 de juny, tancades des del passat 14 de març, en el marc de la pandèmia de la Covid-19. De moment, només serà per a les tandes particulars.

El Circuit d’Osona reobrirà les instal·lacions el proper divendres, 12 de juny, tancades des del passat 14 de març, en el marc de la pandèmia de la Covid-19. De moment, només serà per a les tandes particulars.
Un cop reobert el Circuit d’Osona, l’Escuderia Osona recupera l’activitat esportiva amb l’Open amateur de kàrting. La primera cursa que es disputarà serà del campionat de velocitat, el proper 27 de juny (en un primer moment estava programada per al 4 d’abril).
El Circuit d’Osona espera reobrir en breu les instal·lacions, tancades des del passat 14 de març, en el marc de la pandèmia de la Covid-19. 
A hores d’ara s’està treballant en deixar a punt el circuit i s’està fixant el protocol de mesures de seguretat i higiene que els usuaris hauran de seguir per tal d’evitar el risc de contagi.

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte a la tarda, per primera vegada a la història, l’assemblea general ordinària de manera telemàtica, a causa de l’actual situació de pandèmia. A la videoconferència hi han participat una vintena de socis.
L’Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària per al proper dissabte 23 de maig, a les 16.30 hores en primera convocatòria, i a les 17.00 hores en segona. Degut a l’actual situació de pandèmia, l’acte es farà de manera telemàtica a través de l’aplicació Zoom. 
El Circuit d’Osona, juntament amb l’Escuderia Osona, ha decidit tancar les seves instal·lacions de manera indefinida a partir d’aquest dissabte, 14 de març, per tal d’evitar la propagació del coronavirus, tal com recomana la Secretaria General de l’Esport. Les instal·lacions es reobriran tan bon punt ho autoritzin les autoritats sanitàries. Disculpeu les molèsties.
Pàgina 1 de 128 següent »