Galeries de Fotos

Bulletí


El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 30 de setembre la setena i penúltima cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. La prova decidirà ja alguns dels campions de les diverses categories.
El Campionat del Mediterrani de Velocitat 2018 s’ha citat aquest cap de setmana al circuit Ricardo Tormo de Xest. Hi ha participat un pilot de l’Escuderia Osona, a la Copa Rieju RS3, Lluc Bergadà. 

Setena cita del Campionat de Catalunya de Muntanya amb la celebració de la XIX edició de la Pujada al Farell, que tornava al certamen després de quatre anys (foto: Dani Pablos).


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 16 de setembre, la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Les curses han estat molt disputades i algunes no s’han decidit fins al final.de
- Fotos del Campionat de Catalunya de Kàrting (Escuderia Osona)


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest cap de setmana la quarta i penúltima cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona.
Xavier Domènech i Àxel Coronado es van imposar dissabte al Ral·li de la Llana, puntuable per a la Copa d’Asfalt. La cursa, que complia 50 anys de la seva primera edició el 1968, va registrar una magnífica inscripció amb 127 vehicles (foto: Ras Racing).
Els dies 15 i 16 de setembre, se celebrarà al Circuit d’Osona la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. 
El dissabte es faran els entrenaments lliures i oficials i les verificacions tècniques i administratives. Diumenge serà l’hora de la veritat, amb les curses finals.
L’Escuderia Osona posa a disposició dels amics i simpatitzants els butlletins periòdics, amb un recull de les últimes notícies publicades al nostre web. Per subscriure't als butlletins, pots registrar-te en aquest mateix web: només cal que escriguis la teva adreça de mail al requadre de sota el títol BUTLLETÍ, a la columna esquerra, i clicar SUBSCRIU-TE.


Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena cursa de la temporada del Campionat del Mediterrani de Velocitat i la quarta del Campionat de Catalunya de Velocitat al circuit d’Alcarràs. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona: Lluc Bergadà i Carlos Gutiérrez.


El pilot de l'Escuderia Osona Albert Orriols, acompanyat per Lluís Pujolar, arribava al Ral·li Ciutat de Cervera -cinquena cita del campionat- amb moltes incògnites. 
Pàgina 1 de 113següent »

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal