L'Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària, que se celebrarà a Vic, al local del Circuit d’Osona, el dissabte 10 de juny a les 11 del matí. Podeu consultar l’ordre del dia a l’interior d’aquesta notícia.

Podi de l'Escuderia Osona a la categoria 2. Foto: Jordi Tió


Les Masies de Voltregà va acollir aquest diumenge, 14 de maig, la XXVIII Pujada a la Trona, organitzada per V-line Org, amb la col·laboració de Cerdanya Racing i puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya en totes les seves diferents categories. Bon paper dels representants de l’Escuderia Osona.

Les curses van ser molt competides Foto: CEAX


La petita localitat d’Esplús, a la província d’Osca, ha acollit aquest cap de setmana, 6 i 7 de maig, la primera prova del CEAX Goldspeed, el Campionat d’Espanya d’Autocross, marcat per les altes temperatures i un terreny molt sec. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona: Aleix Costa i Marc Batlle.

Una tarda d'entrenaments. Foto: Raro Riding School


RARO Riding School és una escola de conducció de motociclisme de competició amb un equip altament qualificat, amb els pilots Àlex Rubio i Jacopo Cretaro. El seu objectiu és oferir una formació d’alta qualitat i màxim rigor. 
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 28 de maig les 6 Hores de resistència de kàrting, quarta prova del campionat i la segona més llarga de l’any. La cursa és puntuable per a les SWS.
- Més informació i inscripcions
- El calendari de l'Open de resistència i velocitat 2023

Una cursa de l'Open de Velocitat / Escuderia Osona

 


Vols ser pilot? Nosaltres et donem l´oportunitat! Apunta't als nostres campionats de kàrting amateur, els Open de velocitat i resistència!
- Calendari de les curses, categories, reglament i inscripcions
El calendari de l’Open de kàrting 2023 consta de vuit curses de velocitat i vuit més de resistència. Destaquen les 12 Hores, que es disputaran el 8 de juliol.
El Circuit d’Osona continua millorant les seves prestacions. Ara ha estat el torn del web, que s’ha renovat de dalt a baix.
- Aneu al nou web

Les 12 noies, a punt de sortir a la pista Foto: FCA


El Circuit d’Osona va ser l’escenari el passat dissabte, 25 de març, de les primeres proves de selecció del programa Dona Gas, amb una intensa jornada de kàrting. Les 12 noies, d’entre 12 i 17 anys, que van omplir la convocatòria van poder gaudir d’un dia d’iniciació i pràctica a la competició, compaginant la formació teòrica i la tècnica amb treball en pista.

Vine al Circuit d'Osona el proper 25 de març. Foto: FCA


El Circuit d’Osona acollirà el dissabte 25 de març la primera jornada tècnica de kàrting del Dona Gas, el programa inclusiu de la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA) que pretén incorporar el major nombre possible de dones a l’esport del motor.
- La FCA engega al Circuit d’Osona el programa inclusiu Dona Gas
Pàgina 1 de 143 següent »