Eduard Forés i Joan Panadès, presidents del Motor Club Sabadell i l’Escuderia Osona. Foto: Escuderia Osona


El Motor Club Sabadell i l’Escuderia Osona, representats pels seus respectius presidents, Eduard Forés i Joan Panadès, han arribat a un acord de col·laboració vinculat a l’organització de la 25a edició del Ral·li de la Llana, que enguany es disputarà, entre d’altres comarques, per carreteres del Ripollès i Osona els dies 18, 19 i 20 d’abril.

Les curses de resistència han estat molt disputades. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona va acollir el passat 26 de novembre les 2 Hores de kàrting, vuitena i última prova de l’Open de resistència. Després d’aquesta cursa, la classificació del campionat ha quedat de la següent manera: primer, Endurance Racing Team; segon, Rangers Team; i tercer, Endurance Racing Team ERT.

Bru Freixa ha guanyat l'última prova i el campionat. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest dissabte, 16 de desembre, la vuitena i última prova de l’Open Kàrting Velocitat. La cursa ha servit per decidir els campions de l’Open d’enguany: Lluís Fuentes, Carles Mandome, Bru Freixa i Èric González.
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del diumenge 24 de desembre fins al dilluns 8 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dimarts 9 de gener.
- Aneu al web del Circuit d'Osona

Foto de família amb els oficials i col·laboradors del Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona


L’Escuderia Osona ha celebrat aquest diumenge, 25 de novembre, els 25 anys del Circuit d’Osona, que es va estrenar el 7 de novembre de 1998. A l’acte, de caràcter festiu, hi han assistit una quarantena de persones, entre socis, col·laboradors i amics del club. 

La prova ha estat molt competida. Foto: Josep M. Oliver


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 26 de novembre, les 2 Hores de kàrting, vuitena  prova de l’Open de resistència. L’equip vencedor ha estat SK2, amb Xavier Puigdelliura i Albert Rodas, que han donat 96 voltes.
- Galeria de fotos de les 2 Hores de kàrting (autor: Josep M. Oliver)

Tió i Membrides, en plena cursa. Foto: TCP


El passat dissabte, 26 de novembre, es va disputar el 62è Rallye 2000 Viratges, última prova del Campionat de Catalunya Ral·lis d’asfalt. Els nostres equips van tenir-hi un paper destacat.

Els pilots han pogut gaudir del nou traçat del Circuit d'Osona. Foto: Josep M. Oliver


El Campionat de Catalunya de kàrting ha tornat aquest diumenge, 12 de novembre, al Circuit d’Osona, per primer cop des de la seva remodelació.  Ha estat la segona de les tres proves que puntuen enguany, en un format que s’ha estrenat aquesta temporada.  Matinal assolellada, amb molt de públic. 
- Galeria de fotos del Campionat de Catalunya de kàrting, podi i parc d'assistència
Galeria de fotos del Campionat de Catalunya de kàrting (autor: Josep M. Oliver)

Gran actuació de Laura i Marc Pedrosa a Lleida. Foto: LH Racing


El 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega es va disputar el passat diumenge, 12 de novembre. La tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra va reunir 31 equips, entre els quals dos de l’Escuderia Osona.
L’Escuderia Osona ha posat a la venda un any més el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 07.184 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 
Pàgina 1 de 145 següent »