Galeries de Fotos

Bulletí


Els dies 20 i 21 de maig, se celebrarà al Circuit d’Osona la segona prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. 
El dissabte es faran els entrenaments lliures i oficials i les verificacions tècniques i administratives. Diumenge serà l’hora de la veritat, amb les curses finals.


Albert Orriols va guanyar aquest dissabte, 29 d’abril, la 19a edició del Ral·li Ciutat d’Igualada en un final molt ajustat. El pilot de l’Escuderia Osona torna així per la porta gran al Campionat de Catalunya de Ral·lis, convertit en el primer líder i signant les seves credencials al títol. 
Aprofitant la jornada festiva. Horari habitual, de dos quarts de 10 del matí a les 8 del vespre. El dimarts també estarà obert.
El Circuit d’Osona ha reservat els matins (de 10 a 15 hores) del cap de setmana del 13 i 14 de maig per a entrenaments de karts particulars i de pilots que disputaran el campionat català la setmana següent. A partir de les 15 hores, hi haurà tandes normals de karts, motos i lloguer de karts.


El Circuit d’Osona ha acollit aquest dissabte, 22 d’abril, la segona prova de l’Open Kàrting Osona Resistència, en concret les 6 Hores de Resistència de Kàrting Amateur, el Trofeu Mercat del Ram. El guanyador ha estat Equip Open, format per pilots assidus a l’Open amateur de kàrting del circuit vigatà (Josep Bigas, Ivan Noguera, Xavier Puigdelliura i Joan Salvans).
- Galeria de fotos: 6 Hores de Kàrting (Escuderia Osona)
El Circuit d’Osona acollirà el dissabte 22 d’abril la segona prova de l’Open Kàrting Osona Resistència, en concret les 6 Hores de Resistència de Kàrting Amateur, el Trofeu Mercat del Ram. 
Els equips estaran formats per entre quatre i vuit pilots. La cursa està oberta a particulars, grups d’amics, col·lectius, col·lectius Racing i empreses. 
El campionat també puntua per la SWS i els guanyadors tindran l’oportunitat de disputar la final a Le Mans.
Inscripcions obertes. Places limitades.


Gran actuació de Ramon Cornet-Dani Noguer en el III Rally Circuito de Navarra, la segona prova puntuable per a  la Copa Kobe Motor. El tàndem de l’Escuderia Osona, tot i patir algun problema, va quedar en segona posició.
El Circuit d’Osona mantindrà obertes les seves instal·lacions els dies festius de Setmana Santa, entre el 14 i el 17 d’abril. L’horari ja es el d’estiu, o sigui, de les 10 del matí a les 8 del vespre.
Els aficionats al motor teniu l’oportunitat durant aquestes dies de festa de gaudir de la conducció d’un kart de lloguer en una pista de competició. I si sou una bona colla, podeu organitzar fins i tot un gran premi, amb entrenaments i cursa cronometrada.


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 26 de març, la segona cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat, amb un total de 50 pilots. Entre aquests, cinc representants de l’Escuderia Osona, que han aconseguit grans resultats.
- Galeria de fotos: Promovelocitat, Circuit d'Osona (Escuderia Osona)


El circuit de MotorLand Aragó va donar el tret de sortida, el passat 19 de març, de les Sèries Rotax de kàrting, amb una gran participació.
Pàgina 1 de 101següent »

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal