El Circuit d’Osona espera reobrir en breu les instal·lacions, tancades des del passat 14 de març, en el marc de la pandèmia de la Covid-19. 
A hores d’ara s’està treballant en deixar a punt el circuit i s’està fixant el protocol de mesures de seguretat i higiene que els usuaris hauran de seguir per tal d’evitar el risc de contagi.
L’Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària per al proper dissabte 23 de maig, a les 16.30 hores en primera convocatòria, i a les 17.00 hores en segona. Degut a l’actual situació de pandèmia, l’acte es farà de manera telemàtica a través de l’aplicació Zoom. 
El Circuit d’Osona, juntament amb l’Escuderia Osona, ha decidit tancar les seves instal·lacions de manera indefinida a partir d’aquest dissabte, 14 de març, per tal d’evitar la propagació del coronavirus, tal com recomana la Secretaria General de l’Esport. Les instal·lacions es reobriran tan bon punt ho autoritzin les autoritats sanitàries. Disculpeu les molèsties.
L’Escuderia Osona, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar la propagació del coronavirus, ha decidit suspendre tota la seva activitat esportiva.
Els propers 11, 12 i 13 de Setembre de 2020, el Circuit d'Osona acollirà per primera vegada a Catalunya unes 24 hores de kàrting "multicategories", on prototips de quatre temps de les categories sèrie o lliure compartiran pista amb els karts Sodi World Series de lloguer.
L’Open de Resistència estrena format de cursa, el 28 de març i coincidint amb el Trofeu Mercat del Ram. En aquesta ocasió es disputaran les 8 Hores de kàrting, amb equips d’entre tres i vuit pilots. 
Les millors imatges de la 23a edició de la prova, que es va disputar aquest diumenge, en sis vídeos

Albert Orriols-Lluís Pujolar (Escuderia Osona), a bord d’un Ford Fiesta RS WRC, s’han imposat en la 23a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que s’ha disputat aquest diumenge, 1 de març. No li ha posat les coses fàcils el tàndem Ramon Cornet-Dani Noguer (Biela Club Manresa), amb un Peugeot 305 N5, bons coneixedors del terreny i que s’han classificat segons a només 6”6. El podi l’han completat Xavier Agustina-Manel Jiménez (Escuderia Lleida), amb un Mitubishi Lancer Evo X (fotos: Josep M. Oliver).
- FOTOS Podi i repartiment de premis (autor: Escuderia Osona)
- FOTOS Parc d'assistència (autor: Escuderia Osona)
- FOTOS del tram de Romagats (autor: J.M. Oliver)
- FOTOS del tram de la Collada del Vilar (autor: J.M. Oliver)
Canvis de força major a última hora en el Ral·li Esprint Sant Julià. Primer, a causa d’un problema amb les autoritzacions no es podrà fer el shakedown a Romagats i es trasllada al Circuit d’Osona, el dissabte a la tarda a partir de las 16 hores. Els pilots que ho desitgin hi podran donar tres voltes.
Pel que fa als horaris, s’han escurçat i la prova finalitzarà una hora abans del previst.

La 23a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà l'1 de març. L’organització recupera el tram de Romagats, una part del qual s'havia inclòs en diverses ocasions al mundial, i manté el de la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau.
Pàgina 1 de 127 següent »