Galeries de Fotos

Bulletí


El Circuit d’Osona, emulant les grans fites de circuits com Le Mans o Montmeló, organitza la tercera edició de les 24 Hores de kàrting amb karts de lloguer, enguany amb el nom de 24 Hores de resistència kàrting internacional. La prova està oberta a tothom que vulgui viure les sensacions d’un gran premi. La cursa se celebrarà el 22 i 23 de juliol.


Les millors imatges de la prova, que es va disputar el cap de setmana, i que va acabar amb una victòria ajustada de Josep M. Membrado. El primer vídeo és el de la Federació Catalana d’Automobilisme.


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest diumenge, 2 de juliol, la cinquena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat quatre pilots de l’Escuderia Osona, que han pujat al podi en sis ocasions.
L'Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària, que se celebrarà a Vic, al local del Circuit d’Osona, el dissabte 8 de juliol. L’acte començarà a dos quarts d'onze del matí. Hi poden assistir tots els socis i els col·laboradors de l’entitat.


L’espectacle del 49è Ral·li Osona està més que garantit, amb una participació de luxe. La flor i nata de l’automobilisme català no s’ha volgut perdre la cita a la nostra comarca. La llista inclou els primers classificats del campionat absolut, així com el d’asfalt, a més d’alguns grans equips que hi participen de manera puntual i que també aspiren a la victòria.


El circuit de Juneda ha acollit aquest cap de setmana la quarta cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat una trentena de pilots, entre els quals tres de l’Escuderia Osona. Molta calor i alguna gotellada.
- Galeria de fotos de la Supermotard de Juneda (FCM)


L’Escuderia Osona ha preparat per a la 49a edició del Ral·li Osona un espectacular recorregut que de ben segur farà gaudir tots els aficionats del motor. Enguany, la prova manté el format que es va estrenar l’any passat, amb dos dies de competició, que tant va agradar als aficionats i als participants.
La prova, de la qual ja s’ha publicat el reglament, es disputarà els dies 30 de juny i 1 de juliol per les carreteres de la comarca. L’Escuderia Osona continua apostant pel format de dos dies, amb sortida des de la plaça Major de Vic i amb el parc d’assistència a Tona. Tanquem les inscripcions el 22 de juny. 
El circuit de MotorLand Aragó va acollir aquest cap de setmana la tercera prova de les Sèries Rotax de kàrting, amb una gran participació. 
El pilot de l’Escuderia Osona, Ekaitz Elorz, va aconseguir un podi a la primera mànega en la categoria Micro. 
El circuit de Zuera (Saragossa) ha acollit aquest cap de setmana la quarta prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat una quarantena de pilots, entre els quals quatre de l’Escuderia Osona.
Pàgina 1 de 103següent »

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal