El Circuit d’Osona acollirà els dies 5 i 6 d'octubre la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. El dissabte es faran els entrenaments lliures i oficials i les verificacions tècniques i administratives. Diumenge serà l’hora de la veritat, amb les curses finals.
El circuit Parcmotor Castellolí ha acollit aquest cap de setmana la sisena prova dels Campionats del Mediterrani i Català de Velocitat. Hi han participat tres pilots de l’Escuderia Osona: Carlos Gutiérrez, Manuel García i Lluc Bergada. 
Els propers dissabte i diumenge, dies 28 i 29 de setembre, la pista del Circuit d’Osona es dedicarà exclusivament als entrenaments previs al campionat català de kàrting que es disputarà a les instal·lacions el 5 i 6 d’octubre.
Aquestes tandes finalitzaran a les 5 de la tarda. A partir de llavors es podran llogar karts com es fa habitualment.

Joan Salvans (Escuderia Osona), actual campió de Catalunya de Muntanya, en la categoria de Turismes, va guanyar la XX Pujada al Farell, que es va disputar aquest diumenge, 22 de setembre (foto de Cardali Gass).
La Copa Catalana de Supermotard ha celebrat aquest diumenge la tercera cursa de la temporada al circuit d’Alcarràs.

Més d’un centenar de vehicles van participar en la vintena edició del ja tradicional Ral·li de la Llana, puntuable per al Campionat de Catalunya i la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt. La cursa estava organitzada pel Motor Club Sabadell i constava de tres trams –Els Sants, Santa Eulàlia-L’Estany i Sant Feliu- Bigues, que els participants havien de completar a doble passada.

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 31 d’agost, la quarta prova de l’Open de Velocitat de kàrting amateur. La cursa va registrar una gran inscripció, amb 52 pilots: 26 en la categoria sènior dividits en dos grups, 12 en la promoció, set en la júnior i set més en la mini.

Visita de luxe al Circuit d’Osona. Kini Muntadas, Jordi Gaig i Gerard Farrés, un dels grans pilots de motos dels últims anys del Dakar, van gaudir d’una sessió apassionant del nou simulador de conducció virtual.
- Vols ser un pilot virtual?

Amb motiu dels 50 anys, l’Escuderia Osona ha publicat un llibre on es recopila la història gràfica i esportiva del club. 
- L'Escuderia Osona lliura un llibre dels 50 anys a Juan Fernández, llegenda viva de l'automobilisme català
L’Escuderia Osona continua apostant per les xarxes socials, amb Facebook i Twitter. Hi trobareu totes aquelles petites informacions que puguin interessar als amics dels motor. Els comptes els podeu consultar directament en aquest web, al final de la columna dreta.
- Aneu al Twitter de l’Escuderia Osona, amb 1.000 seguidors
- Aneu al Facebook de l’Escuderia Osona, amb més de 3.000 amics
Pàgina 1 de 123 següent »