Albert Orriols, en un dels trams del ral·li. Foto: Scratch Media


Albert Orriols tornava a l’acció el passat cap de setmana enquadrat en l’antepenúltima cita de la temporada del Supercampionat d’Espanya de Ral·lis, el ral·li de la Nucía.

El ral·li a terres aragoneses ha estat molt dur Foto: fada


Els catalans Xavier Vidales i Jordi Hereu (Escuderia Motor Terrassa) han guanyat el X Tram de Terra de Borja, a terres aragoneses. L’equip de l’Escuderia Osona format per José Luis Diego “Josín” i Eduard Ferran han quedat tercers a l’scratx i han guanyat en la categoria de buggy.
Les millors imatges de la 24a edició de la prova, que s’ha disputat aquest dissabte, en sis vídeos.

Albert Orriols i Lluís Pujolar, al podi. Foto: Escuderia Osona


No hi ha hagut sorpreses. Albert Orriols, a bord de l’Skoda Fabia i amb Lluís Pujolar de copilot, no ha donat opció als seus rivals i s’ha imposat amb autoritat en la 24a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que s’ha disputat aquest dissabte 23 octubre. Al podi l’han acompanyat Josep M. Soler-Josep Ramon Rebolleda, en segon lloc, i Xavier Agustina-Marta Ylla, en tercer.
Vídeos | Vols reviure la màgia del Ral·li Esprint?
- Galeria de fotos del tram de Romagats (autor: Josep M. Montaner)
- Galeria de fotos de la sortida i del parc d'assistència (autor: Escuderia Osona)
- Galeria de fotos del podi i el repartiment de premis (autor: Escuderia Osona)

Aaron Fernández, fent un salt a Alcarràs Foto: FCM


El circuit mixt d’Alcarràs ha acollit aquest diumenge, 24 d’octubre, la darrera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard.
- Galeria de fotos de la cursa d’Alcarràs (FCM)

Mapa del recorregut Foto: Escuderia Osona


La 24a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà el proper dissabte, 23 d'octubre, amb un munt de novetats. La prova es va ajornar a principis d’any a causa de la pandèmia. 

Els nostres oficials, al parc d'assistència del mundial. Foto: Escuderia Osona


La 56a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2021, penúltima prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis, s'ha disputat aquest cap de setmana, del 14 al 17 d’octubre. El vencedor ha estat Thierry Neuville.
Torna el Ral·li Esprint Sant Julià, amb algunes novetats. La més important, que enguany la 24a edició canvia de dates i se celebrarà el dissabte 23 d’octubre, concentrat en el mateix dia. La prova es va ajornar a principis d’any a causa de la pandèmia.

Mapa del recorregut. Foto: Escuderia Osona


Aquest dijous, 7 d'octubre, s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 24a edició del Ral·li Esprint Sant Julià. La prova torna amb un munt de novetats. 
La 56a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2021, penúltima prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis, es disputarà del 14 al 17 d’octubre.
Pàgina 1 de 136 següent »