Una bonica panoràmica del cotxe de l'Escuderia Osona al Ral·li Ciutat de Valls. Foto: Xavier Portell


La 12a edició del Ral·li Ciutat de Valls, organitzat per l'Escuderia Costa Daurada, es va disputar el passat dissabte, 30 d’abril. Hi van participar 71 cotxes.
Dissabte passat, organitzat per l'Escuderia Mollerussa, es va celebrar en el circuit del mateix nom la Diada Off-Road 2022, amb les curses d’Autocròs i la de Resistència.
- ​Aleix Costa puja al podi del Campionat d’Espanya d’Autocross el dia del retorn de Marc Batlle

Un operari, treballant la capa inferior de l'asfalt. Foto: Escuderia Osona


Les obres de remodelació del Circuit d’Osona continuen a tota marxa, dins dels terminis previstos.  En aquest marc, l’Escuderia Osona ja està buscant personal i col·laboradors per tal de fer front a les demandes que s’hauran d’assumir en una infraestructura com aquesta.
- Galeria de fotos de les obres del circuit (autor: Escuderia Osona)
- Nous horaris d'oficina durant les obres del circuit

Joan Salvans, a la Pujada Callús-Sant Mateu. Foto: Josep Altarriba


La segona prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya es va disputar el passat diumenge, 24 d’abril, amb la XXIII Pujada en Costa Callús-Sant Mateu, organitzada pel Moto Club Manresa. Bona participació, amb 66 cotxes.
- Salvans debuta al Campionat de Catalunya de Muntanya amb un podi a la Pujada Alcover

Aleix Costa, a Motorland. Foto: CEAX


El circuit Motorland Aragó ha acollit aquest cap de setmana la primera prova del Campionat d’Espanya d’Autocross CEAX. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona: Aleix Costa i Marc Batlle. 

Joan Salvans, a la Pujada Alcover. Foto: Sportmedia


Aquest diumenge, 13 de març, es va celebrar la primera prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya amb la Pujada Alcover. En la categoria de turismes, el pilot de l’Escuderia Osona Joan Salvans va pujar al tercer lloc del podi.
Tot i que el Circuit d’Osona restarà tancat els mesos de març, abril i maig a causa de les obres de la nova pista, les oficines romandran obertes per tal d’atendre els socis, col·laboradors i clients. 

Plànol de la nova pista del Circuit d'Osona. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona tancarà les portes el proper dilluns, 28 de febrer, per finalitzar les obres de la nova pista, que es preveu que estigui operativa a finals de maig. Hauran estat set anys de treballs, amb una Covid pel mig que ha retardat el projecte.
- Nous horaris d'oficina durant les obres del circuit
El COA de la FCA convoca nous cursos per l'obtenció de les llicències d'oficials per aquesta temporada 2022. Les inscripcions es tanquen el 23 de febrer.
- Accés a les inscripcions

Els guanyadors de l'Open de Resistència 2021. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona va acollir aquest dissabte, 12 de febrer, la primera prova de l’Open de Resistència 2022, les 2 Hores de kàrting. Hi van participar 13 equips i un total de 35 pilots.
Pàgina 1 de 138 següent »