L’Open de Resistència estrena format de cursa, el 28 de març i coincidint amb el Trofeu Mercat del Ram. En aquesta ocasió es disputaran les 8 Hores de kàrting, amb equips d’entre tres i vuit pilots. 
Canvis de força major a última hora en el Ral·li Esprint Sant Julià. Primer, a causa d’un problema amb les autoritzacions no es podrà fer el shakedown a Romagats i es trasllada al Circuit d’Osona, el dissabte a la tarda a partir de las 16 hores. Els pilots que ho desitgin hi podran donar tres voltes.
Pel que fa als horaris, s’han escurçat i la prova finalitzarà una hora abans del previst.

La 23a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà l'1 de març. L’organització recupera el tram de Romagats, una part del qual s'havia inclòs en diverses ocasions al mundial, i manté el de la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau.

Aquest divendres, 14 de febrer, s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 23a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà l'1 de març. L’organització recupera el tram de Romagats, una part del qual s'havia inclòs en diverses ocasions al mundial, i manté el de la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau.

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 15 de febrer, unes disputades 4 Hores de Kàrting, la segona prova de l’Open de Resistència 2020. Hi van participar un total de set equips i 21 pilots.
Inscripcions obertes per a la 23a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà els dies 29 de febrer i 1 de març, des d’aquest divendres, 31 de gener, i fins al 24 de febrer. La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 27 de febrer.
- Tota la informació i inscripcions
- Recull de fotos del Ral·li Esprint Sant Julià

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 25 de gener, les 3 Hores de Kàrting, la primera prova de l’Open de Resistència 2020. Hi van participar un total de 13 equips i 36 pilots, alguns d’ells de molt nivell. Ens esperen grans vetllades.

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 12 de gener, el tradicional àpat de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. Al dinar (enguany s’ha canviat en comptes del sopar) hi han assistit unes 120 persones, entre socis, oficials, col·laboradors i esportistes.
- Fotos del dinar de cloenda de temporada (autor: Escuderia Osona)

Com cada any, els presents a l'àpat de cloenda de la temporada de l'Escuderia Osona han escollit l’oficial de l’any. Enguany, ha estat elegit Eduard Bosch, de 35 anys, mecànic de professió i veí de Santa Eugènia de Berga.
El número de la loteria de Nadal d’enguany de l’Escuderia Osona, el 60.650, ha resultat premiat amb 120 euros per dècim. O el que és el mateix, 24 euros per cada una de les participacions, on es jugaven 4 euros.
Pàgina 1 de 126 següent »