Joan Panadès va visitar aquest dilluns el programa “Targeta Taronja” del Canal Taronja. El president de l’Escuderia Osona, acompanyat del pilot Josep M. Membrado, va parlar dels 50 anys del club i de la remodelació del Circuit d’Osona.
“El 9 Nou” organitza el proper divendres, 25 de gener, el debat "Per què Osona és una comarca de motor?". L’acte comptarà amb uns protagonistes de luxe: els pilots Nani Roma, Àlex Crivillé i  Mia Bardolet i el president de l’Escuderia Osona, Joan Panadès.

La segona fase de les obres de remodelació del Circuit d’Osona, que inclou el traçat, començaran el març i finalitzaran en tres o quatre mesos. O sigui, que el circuit “estarà operatiu abans de l’estiu per poder-hi desenvolupar curses”, tal com ha assegurat Joan Panadès, president de l’Escuderia Osona, en el marc de la celebració del sopar de cloenda de temporada i de commemoració dels 50 anys de l’entitat (fotos: Josep M. Oliver).

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 19 de gener, el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. Enguany, s’ha aprofitat l’ocasió per commemorar els 50 anys del club (fotos: J.M. Oliver).
- Galeria de fotos del sopar de cloenda de la temporada 2018 (J.M. Oliver)

Albert Estévez, pintor de 35 anys, ha estat escollit pels seus companys oficial de l’any de l’Escuderia Osona, en una votació que ha tingut lloc en el marc del sopar anual de l’entitat. 

La diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; i l’alcaldessa i el regidor d'Habitatge, Esports i Joves de Vic, Anna Erra i Josep M. Roca, van visitar aquest dimecres a la tarda les instal·lacions del Circuit d’Osona.

L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 19 de gener el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat i que en aquesta ocasió també servirà per commemorar-ne el 50è aniversari. A l’àpat hi assistiran l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 19 de gener el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat hi assistiran els socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat.

Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2018 una gran temporada: un títol per a Joan Salvans, subcampionats per a Carlos Gutiérrez i Lluc Bergadà, i doblet de podis per a Albert Orriols i Lluís Pujolar.
L’Escuderia Osona posa a disposició dels amics i simpatitzants els butlletins periòdics, amb un recull de les últimes notícies publicades al nostre web. Per subscriure't als butlletins, pots registrar-te en aquest enllaç:
« anterior Pàgina 2 de 118 següent »