La prova, de la qual ja s’ha publicat el reglament, es disputarà el 29 i 30 de juny . L’Escuderia Osona torna  a apostar enguany pel format d'un dia, amb sortida des del Circuit d'Osona. El parc d’assistència continua a Roda de Ter. Tanquem les inscripcions el 22 de juny. 

El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest cap de setmana la primera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Velocitat, la segona del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques i la tercera del Campionat del Mediterrani de Velocitat.
- Galeria de fotos de la cursa (FCM)

Gran actuació dels pilots de l’Escuderia Osona a la recuperada mítica Pujada a la Trona, que es va celebrar el passat diumenge, 19 de maig. La prova no es corria des de fa 10 anys, el 2009 (fotos de Josep M. Montaner).

El Campionat de Catalunya de ral·lis es va posar en marxa el dissabte 4 de maig amb la disputa de la 10a edició del Ral·li Ciutat de Valls. Organitzada per l’escuderia Costa Daurada, la cursa estava composta per tres trams -Querol, La llacuna i Can Ferrer- que els prop d’un centenar de participants havien de fer a doble passada.

El circuit Eduador Lalana d’Esplús, a Osca, va acollir aquest cap de setmana la tercera prova del Campionat d’Espanya d’Autocross. En la categoria Car Cross, el pilot de l’Escuderia Osona Marc Batlle va patir problemes mecànics i va haver d’abandonar.

El secretari general de l'Esport i de l'Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyat de Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport, i Josep Maria Roca, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic, han visitat aquest divendres, 3 de maig, les instal·lacions del Circuit d’Osona, on han conegut de primera mà l’estat de les obres de remodelació.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha viscut aquest cap de setmana una autèntica festa amb la final del World RX of Catalunya, la segona prova del calendari del FIA World Rallycross Championship. En la categoria de la Hot Wheels RX Star Race, el Car Cross, Marc Batlle ha signat una gran quarta posició.

Amb motiu dels 50 anys, l’Escuderia Osona publica un llibre on es recopila la història gràfica i esportiva del club.
L'Escuderia Osona ha celebrat l'assemblea anual aquest dissabte 27 d'abril. A l'acte s'han aprovat els comptes, que surten negatius, i s'ha acordat mirar de reconduir la situació.
L'Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària, que se celebrarà a Vic, al local del Circuit d’Osona, aquest dissabte 27 d'abril. L’acte començarà a les onze del matí. Hi poden assistir tots els socis i els col·laboradors de l’entitat.
« anterior Pàgina 2 de 121 següent »