Aquest divendres, 14 de febrer, s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 23a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà l'1 de març. L’organització recupera el tram de Romagats, una part del qual s'havia inclòs en diverses ocasions al mundial, i manté el de la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau.

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 15 de febrer, unes disputades 4 Hores de Kàrting, la segona prova de l’Open de Resistència 2020. Hi van participar un total de set equips i 21 pilots.
Inscripcions obertes per a la 23a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà els dies 29 de febrer i 1 de març, des d’aquest divendres, 31 de gener, i fins al 24 de febrer. La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 27 de febrer.
- Tota la informació i inscripcions
- Recull de fotos del Ral·li Esprint Sant Julià

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 25 de gener, les 3 Hores de Kàrting, la primera prova de l’Open de Resistència 2020. Hi van participar un total de 13 equips i 36 pilots, alguns d’ells de molt nivell. Ens esperen grans vetllades.

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 12 de gener, el tradicional àpat de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. Al dinar (enguany s’ha canviat en comptes del sopar) hi han assistit unes 120 persones, entre socis, oficials, col·laboradors i esportistes.
- Fotos del dinar de cloenda de temporada (autor: Escuderia Osona)

Com cada any, els presents a l'àpat de cloenda de la temporada de l'Escuderia Osona han escollit l’oficial de l’any. Enguany, ha estat elegit Eduard Bosch, de 35 anys, mecànic de professió i veí de Santa Eugènia de Berga.
El número de la loteria de Nadal d’enguany de l’Escuderia Osona, el 60.650, ha resultat premiat amb 120 euros per dècim. O el que és el mateix, 24 euros per cada una de les participacions, on es jugaven 4 euros.

L’última cursa de la temporada de la setena edició de l’Open Kàrting de velocitat es va disputar el passat 21 de desembre. Hi van participar un total de 49 pilots en les diferents categories.
Esperit nadalenc a l'última cursa de l’any al circuit
L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 11 de gener el tradicional acte de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat, que enguany passarà a ser un dinar, hi assistiran els socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat.

No saps què regalar per Nadal? Aprofita aquestes diades per adquirir el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes”, que ha publicat l’entitat amb motiu dels 50 anys. 
L’obra recopila la història gràfica i esportiva del club en gran format. De ben segur que el gaudireu.
« anterior Pàgina 2 de 127 següent »