Galeries de Fotos

Bulletí
L’espectacle del 49è Ral·li Osona està més que garantit, amb una participació de luxe. La flor i nata de l’automobilisme català no s’ha volgut perdre la cita a la nostra comarca. La llista inclou els primers classificats del campionat absolut, així com el d’asfalt, a més d’alguns grans equips que hi participen de manera puntual i que també aspiren a la victòria.


El circuit de Juneda ha acollit aquest cap de setmana la quarta cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat una trentena de pilots, entre els quals tres de l’Escuderia Osona. Molta calor i alguna gotellada.
- Galeria de fotos de la Supermotard de Juneda (FCM)


L’Escuderia Osona ha preparat per a la 49a edició del Ral·li Osona un espectacular recorregut que de ben segur farà gaudir tots els aficionats del motor. Enguany, la prova manté el format que es va estrenar l’any passat, amb dos dies de competició, que tant va agradar als aficionats i als participants.
La prova, de la qual ja s’ha publicat el reglament, es disputarà els dies 30 de juny i 1 de juliol per les carreteres de la comarca. L’Escuderia Osona continua apostant pel format de dos dies, amb sortida des de la plaça Major de Vic i amb el parc d’assistència a Tona. Tanquem les inscripcions el 22 de juny. 
El circuit de MotorLand Aragó va acollir aquest cap de setmana la tercera prova de les Sèries Rotax de kàrting, amb una gran participació. 
El pilot de l’Escuderia Osona, Ekaitz Elorz, va aconseguir un podi a la primera mànega en la categoria Micro. 
El circuit de Zuera (Saragossa) ha acollit aquest cap de setmana la quarta prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat una quarantena de pilots, entre els quals quatre de l’Escuderia Osona.
El Circuit d’Osona, emulant les grans fites de circuits com Le Mans o Montmeló, organitza la tercera edició de les 24 Hores de kàrting amb karts de lloguer, enguany amb el nom de 24 Hores de resistència kàrting internacional. La prova està oberta a tothom que vulgui viure les sensacions d’un gran premi. La cursa se celebrarà el 22 i 23 de juliol.
Es tracta d’una cursa amateur oberta a tothom a partir de 18 anys, a particulars, grups d’amics, col·lectius, col·lectius Racing i empreses. No cal tenir llicència federativa. Els equips estaran formats per entre quatre i vuit pilots.
De la mateixa manera que l’Open Kàrting Osona Velocitat, el campionat també puntua per al SWS i els guanyadors tindran l’oportunitat de disputar la final a Le Mans.
- Inscripcions a les 24 Hores de resistència de kàrting


Aquest cap de setmana se celebrava una nova prova del regional català d’asfalt, el 32è Ral·li Empordà, un dels ral·lis més mítics del campionat, on Albert Orriols i Lluís Pujolar (Escuderia Osona) arribaven com a líders.
Segueix el domini de Pep Bassas al Volant RACC / Trofeu MAVISA que va disputar aquest passat cap de setmana la seva segona prova puntuable amb la celebració del Ral·li Empordà. Bassas va dominar la cursa amb autoritat i va estar escortat al podi per Aleix Vila i Sergi Francolí, segons i tercers respectivament. El jove pilot osonenc es consolida així al capdavant de la classificació general després de la segona cita del campionat.
Gran actuació de Ramon Cornet-Dani Noguer en el ral·li Terra da Agua, disputat aquest cap de semana a Galícia i tercera prova puntuable per a  la Copa Kobe Motor. El tàndem de l’Escuderia Osona ha guanyat la prova després d’un intens frec a frec amb Ivan Fuertes i Laura Camps, que s’ha allargat fins al final.
« anteriorPàgina 2 de 104següent »

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal