Galeries de Fotos

Bulletí


L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 20 de gener el tradicional sopar de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat hi assistiran els socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat.
L’Escuderia Osona continua apostant per les xarxes socials, amb Facebook i Twitter. Hi trobareu totes aquelles petites informacions que puguin interessar als amics dels motor. Els comptes els podeu consultar directament en aquest web, a la columna dreta.
- Aneu al Twitter de l’Escuderia Osona
- Aneu al Facebook de l’Escuderia Osona

 
Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2017 una de les millors temporades dels últims anys, amb sis títols: dos d’Albert Orriols i Lluís Pujolar, Pep Bassas i Manel Muñoz (foto), Carlos Daniel, Ramon Costa i Blai Trias. A més, els nostres equips han pujat al podi en la classificació final de cinc campionats catalans.
El calendari, encara provisional de la Federació Catalana d’Automobilisme, inclou ral·lis i proves de kàrting, eslàlom i autocros, entre d’altres.
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del diumenge 24 de desembre fins al dilluns 8 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dimarts 9 de gener.
Podeu consultar els horaris, i fer les vostres reserves al web, o bé enviar un correu a info@circuitosona.com i us respondran a la tornada.


El 24è Ciutat de Tàrrega va tancar dissabte, 9 de desembre, la temporada de ral·lis a Catalunya, amb la Copa de Terra per decidir. La prova constava de cinc especials.


Marc Batlle es va imposar aquest cap de setmana en la categoria de Car Cross de la primera edició de la Pujada a la Plana, última prova puntuable per al Campionat d’Aragó (foto: Javier Gámez).
La tercera edició del Ral·li Legend les Corbes-Memorial Eduard Carreras es va disputar el passat dissabte, 2 de desembre. La prova, organitzada per l’escuderia Peu a Baix, va comptar amb una nombrosa participació de l’Escuderia Osona.


L’ultima cita del campionat català, el ral·li 2000 Viratges es disputava aquest cap de setmana per terres properes a Manresa amb un total d’11 trams, estant encara en joc els títols de la Copa Catalunya de Ral·lis d’Asfalt i el Campionat de Catalunya de Ral·lis Absolut.

El Volant RACC / Trofeu MAVISA 2017 va posar punt i final a la temporada amb la disputa del Ral·li 2000 Viratges celebrat a Manresa. Després d’una excel·lent campanya, Pep Bassas és el nou campió de la copa de promoció en finalitzar cinquè a la prova del Bages, cursa en la que es va imposar Aleix Vila.
« anteriorPàgina 2 de 108següent »

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal