Es comunica a tots els equips participants del Ral·li Osona que els remolcs hauran de quedar fora del recinte del Circuit d’Osona. S’hauran de deixar a les zones destinades als aparcaments públics del polígon.
Atenció! El proper diumenge, 23 de juny, a partir de les 14 h el Circuit d’Osona quedarà tancat en motiu de la revetlla de Sant Joan. Tornarem a posar els semàfors en verd dimarts en horari normal. Que passeu una molt bona revetlla!

L’espectacle del 51è Ral·li Osona, que es disputarà el proper cap de setmana, està més que garantit, amb una participació de luxe (93 equips). La flor i nata de l’automobilisme català no s’ha volgut perdre la cita a la nostra comarca. La llista inclou els primers classificats del campionat absolut, així com el d’asfalt, a més d’alguns grans equips que hi participen de manera esporàdica i que també aspiren a la victòria.

El Ral·li Osona torna a les carreteres osonenques, després d’un any d’aniversari carregat d’emocions. La prova, referent del calendari català, arriba ja a la seva 51a edició amb algunes novetats importants.

Dos de dos. Joan Salvans (Escuderia Osona) actual campió de Catalunya de Muntanya, en la categoria de Turismes, només ha participat en dues de les quatre proves que s’han disputat aquesta temporada. I les ha guanyat totes dues (foto: Cardali gas!!).
Els reconeixements del tram de la Trona per al Ral·li Osona es veuran afectats aquest cap de setmana, dies 15 i 16 de juny, amb motiu del descens de "La Trona Freeride”. Hi haurà diversos talls de trànsit a la carretera BV-4608.

L’Escuderia Osona ha presentat aquest dissabte, 8 de juny, el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes”, obra històrica escrita i coordinada per Josep Autet, la qual explica l’evolució de l’entitat durant els seus cinquanta anys d’existència. L’esdeveniment ha significat el colofó dels actes de celebració de l’aniversari del club, que s’han portat a terme al llarg de tota la temporada (autor fotografies: Josep Pla).
Galeria de fotos de l'acte al Sucre de Vic (autor: Josep Pla)

L’Escuderia Osona us convida a la presentació oficial del llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes”, obra històrica escrita i coordinada per Josep Autet, la qual explica l’evolució de l’entitat durant els seus cinquanta anys d’existència (a la foto, un capítol del llibre).

Tito Rabat, campió mundial de Moto2, ha visitat aquest divendres les instal·lacions del Circuit d’Osona, on ha fet unes sessions d’entrenament. El pilot assistirà aquest dissabte a la presentació del llibre dels 50 anys de l’Escuderia Osona.
« anterior Pàgina 2 de 122 següent »