El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 20 d’octubre, les 3 Hores de Kàrting, puntuables per a l’Open de Resistència 2018. Hi van participar un total de 16 equips.


El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest diumenge, 21 d’octubre, la darrera cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat una trentena de pilots, entre els quals dos de l’Escuderia Osona.
Galeria de fotos de la cursa d'Alcarràs (autor: FCM)


L’Escuderia Osona ha presentat aquest dissabte, 20 d’octubre, els actes del cinquantenari al saló Auto Retro, que se celebra aquests dies a Barcelona.


L’Escuderia Osona celebrarà un acte al saló internacional Auto Retro de Barcelona, en el qual donarà a conèixer el cinquantenari de l’entitat i el programa que portarà a terme per commemorar-ho. Es farà el 20 d’octubre, a les 11.30 hores.
L'entitat participa a la fira amb un estand, des d'aquest dijous i fins diumenge. I sou tots benvinguts.
La 54a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2018, penúltima prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis, es disputarà la propera setmana, del 25 al 28 d’octubre. Com cada any, un equip d’oficials de l’Escuderia Osona es desplaçarà a Tarragona per col·laborar en les tasques d’organització.
El Circuit de Lleida va acollir el passat dissabte, 13 d’octubre, la penúltima prova del campionat de Catalunya d’autocròs, organitzada per l’escuderia Lleida.
Hi van participar prop de 70 pilots, en una jornada calorosa. En la categoria de Car Cross van córrer 11 vehicles.
El president de l'Escuderia Osona, Joan Panadès, en motiu del 50è aniversari de l'entitat, va fer entrega d'una placa commemorativa a Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià de Vilatorta. El Ral·li Osona ha passat per aquest població en 42 ocasions.


El circuit de Calafat ha acollit aquest diumenge la darrera cursa de la temporada dels campionats del Mediterrani i Català de Velocitat, la Copa Catalana de Promovelocitat i del Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.
- Galeria de fotos de la prova de Calafat (FCM)

Novena edició del Ral·li Ciutat de Valls, puntuable per a la Copa de Catalunya de Ral·lis d’asfalt. Organitzada per l’escuderia Costa Daurada, la prova constava de tres especials, que els participants havien de completar dues vegades. 


El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 30 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat, l’última per a les categories PromoRACC Elèctric i PromoRACC3, i la penúltima per a la resta. Hi han participat 28 pilots (a la foto, Pablo Baiget / Josep M. Oliver).
- Fotos de la Promovelocitat (Josep M. Oliver)
- Fotos de la Promovelocitat, parc i podi (Escuderia Osona)
« anterior Pàgina 2 de 116 següent »