Galeries de Fotos

Bulletí


La 53a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2017, penúltima prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis, es disputarà la propera setmana, del 6 al 8 d’octubre.
Francesc Jofre i Ivan Fuentes (Escuderia Osona) es van imposar en la segona edició dels Àngels Històric en la categoria de regularitat RSS, disputat aquest dissabte, 23 de setembre.


El Circuit d’Osona va acollir aquest dissabte, 23 de setembre, les 3 Hores de Resistència de kàrting, la cinquena i penúltima prova de l’Open de Resistència Kàrting 2017.
- Galeria de fotos de les 3 Hores de Resistència (Circuit d’Osona)


El circuit mixt d’Alcarràs ha acollit aquest diumenge, 17 de setembre, la setena cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Dues de les set categories en joc: PromoRacc3 i PromoRACC PW-50, han celebrat la seva última cursa, mentre que la resta tancaran la temporada el proper 15 d’octubre a Calafat.
- Galeria de fotos de la prova d’Alcarràs (FCM)
Albert Orriols i Lluis Pujolar s’han imposat amb autoritat al 24è Ral·li Girona, disputat aquest dissabte, 16 de setembre. 
Amb aquest resultat, l’equip de l’Escuderia Osona reforça el seu liderat als campionats català absolut i d’asfalt.
El Kartòdrom Internacional Lucas Herrero de Xiva (País Valencià) va acollir aquest cap de setmana la cinquena i penúltima prova de les Sèries Rotax de kàrting, amb una gran participació.
El dissabte 23 de setembre el Circuit d'Osona acull la cinquena i penúltima cursa Open de Resistència Kàrting Osona d’aquest any. En aquesta ocasió, la prova durarà tres hores.


Primera cita de la temporada sobre terra del Volant RACC / Trofeu MAVISA. En el Ral·li Ciutat de Cervera, la copa de promoció del RACC va tenir una bonica lluita per la victòria entre Jordi Salinas i el líder Pep Bassas (Escuderia Osona), en una prova que a més era puntuable per al Campionat d'Espanya de Ral·lis.
Mala sort per a Ramon Cornet i Dani Noguer en el 18è Ral·li Ciutat de Cervera, disputat el passat dissabte, 2 de setembre, i quarta prova puntuable per a la Copa Kobe Motor.
L’Escuderia Osona continua apostant per les xarxes socials, amb Facebook i Twitter. Hi trobareu totes aquelles petites informacions que puguin interessar als amics dels motor. Els comptes els podeu consultar directament en aquest web, a la columna dreta.
- Aneu al Twitter de l’Escuderia Osona
- Aneu al Facebook de l’Escuderia Osona
« anteriorPàgina 2 de 105següent »

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal