Galeries de Fotos

Bulletí
El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 16 de setembre, la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Les curses han estat molt disputades i algunes no s’han decidit fins al final.de
- Fotos del Campionat de Catalunya de Kàrting (Escuderia Osona)


El circuit de Móra d’Ebre ha acollit aquest cap de setmana la quarta i penúltima cursa de la Copa Catalana de Supermotard. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona.
Xavier Domènech i Àxel Coronado es van imposar dissabte al Ral·li de la Llana, puntuable per a la Copa d’Asfalt. La cursa, que complia 50 anys de la seva primera edició el 1968, va registrar una magnífica inscripció amb 127 vehicles (foto: Ras Racing).
Els dies 15 i 16 de setembre, se celebrarà al Circuit d’Osona la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. 
El dissabte es faran els entrenaments lliures i oficials i les verificacions tècniques i administratives. Diumenge serà l’hora de la veritat, amb les curses finals.
L’Escuderia Osona posa a disposició dels amics i simpatitzants els butlletins periòdics, amb un recull de les últimes notícies publicades al nostre web. Per subscriure't als butlletins, pots registrar-te en aquest mateix web: només cal que escriguis la teva adreça de mail al requadre de sota el títol BUTLLETÍ, a la columna esquerra, i clicar SUBSCRIU-TE.


Aquest diumenge s’ha celebrat la cinquena cursa de la temporada del Campionat del Mediterrani de Velocitat i la quarta del Campionat de Catalunya de Velocitat al circuit d’Alcarràs. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona: Lluc Bergadà i Carlos Gutiérrez.


El pilot de l'Escuderia Osona Albert Orriols, acompanyat per Lluís Pujolar, arribava al Ral·li Ciutat de Cervera -cinquena cita del campionat- amb moltes incògnites. 
L’Escuderia Osona ha publicat les bases per a l’adjudicació de les obres del clavegueram i les instal·lacions del nou Circuit d’Osona. El termini per a la presentació de proposicions finalitzarà als 15 dies naturals des de la seva publicació, el 30 d’agost.
De l’1 d’agost al 9 de setembre, entra al web del Circuit d’Osona i fes la reserva de tiquets de lloguer. Paga una sessió de 10 minuts i te’n donem una de 20 minuts seguits.
Oferta valida de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 16  a 20 h.
La candidatura encapçalada per Joan Panadès, que ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions, liderarà l’Escuderia Osona els propers sis anys. La nova junta directiva es va constituir el passat 31 d’agost, amb algunes novetats. 
Cliqueu en aquesta notícia per veure la composició de la junta i els càrrecs.
« anteriorPàgina 2 de 114següent »

Cercador

L'agenda de l'Escuderia

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal