Adrián Molina, liderant una de les curses. Foto: FCM


El circuit de Menàrguens ha acollit aquest diumenge, 20 de setembre, la quarta prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi han participat una quarantena de pilots en les diverses categories.
- Galeria de fotos de les curses de Menàrguens (FCM)

Una imatge espectacular de la posta de sol. Foto: Josep M. Montaner


El Circuit d’Osona ha acollit aquest cap de setmana les 24 Hores MM Sports Circuit d’Osona Trofeu Marc Aguilera 2020, les primeres 24 hores de kàrting a Catalunya multicategories, on prototips de les categories sèrie i lliure han compartit pista amb els karts Sodi World Series de lloguer. 
- Galeria de fotos de les 24 hores de kàrting, nocturn (J.M. Oliver)
- Galeria de fotos de les 24 hores de kàrting, arribada i podi (Escuderia Osona)
- Galeria de fotos de les 24 hores de kàrting, cursa i parc d'assistència (J.M. Montaner)

Xavier Rossell ha dominat amb autoritat a Móra d'Ebre. Foto: FCM


La Copa Catalana de Supermotard i el Trofeu Català de Minimotard han celebrat aquest diumenge, 13 de setembre, la tercera cursa de la temporada al circuit de Móra d’Ebre. Hi han participat dos pilots de l’Escuderia Osona, Xavier Rossell i Lluc Bergadà, que han pujat al capdamunt del podi.
- Galeria de fotos de les curses de Supermotard i Minimotard (FCM)
El Circuit d'Osona acollirà per primera vegada a Catalunya unes 24 hores de kàrting multicategories, on prototips de quatre temps de les categories sèrie o lliure compartiran pista amb els karts Sodi World Series de lloguer. La prova es disputarà els dies 11,12 i 13 de setembre i està organitzada per MM Sports, Màrqueting & Community Management.

Adrián Molina, a Alcarràs. Foto: FCM


El circuit d’Alcarràs ha acollit aquest diumenge, 6 de setembre, la tercera prova de la Copa Catalana de Promovelocitat. El pilot de l’Escuderia Osona Adrián Molina ha pujat al segon esglaó del podi en dues ocasions.
- Galeria de fotos de la cursa (FCM)
Els propers 11, 12 i 13 de Setembre de 2020, el Circuit d'Osona acollirà per primera vegada a Catalunya unes 24 hores de kàrting "multicategories", on prototips de quatre temps de les categories sèrie o lliure compartiran pista amb els karts Sodi World Series de lloguer. A hores d'ara, les places ja estan gairebé plenes.
L’Escuderia Osona continua apostant per les xarxes socials, amb Facebook i Twitter. Hi trobareu totes aquelles petites informacions que puguin interessar als amics dels motor i del nostre club. Els comptes els podeu consultar directament en aquests enllaços:
- Aneu al Twitter de l’Escuderia Osona, amb més de 1.000 seguidors
- Aneu al Facebook de l’Escuderia Osona, amb més de 3.000 amics
El bar del Circuit d’Osona reobrirà les portes aquest dissabte, 1 d’agost, amb una nova direcció. Els nous gestors tenen un ampli historial en el sector gastronòmic i fins ara regentaven el restaurant Casa México de Vic. Benvinguts!

El Chatarrin Team no ha faltat a la cita. Foto: Josep M. Montaner


Alp ha estat l'escenari del 5è Rallysprint de la Cerdanya, una edició atípica per les condicions sanitàries en les quals es troba el país, però que no ha defraudat i ha mostrat la millor versió pel que fa a competició d'alt nivell i les mesures de prevenció. 
« anterior Pàgina 2 de 130 següent »