La 22a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà el 24 de febrer. L’organització ha tornat a apostar pel traçat que es va estrenar l’any passat, amb els trams de la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost.

L’Institut Municipal d’Esports de Vic ha distingit aquest divendres, 15 de febrer, el pilot de l’Escuderia Osona Joan Salvans, campió de Catalunya de ral·lis de muntanya d’aquesta temporada. Ho ha fet en el marc de la Festa de l’Esport Vigatà 2018 (foto: Josep M. Montaner).

Amb motiu dels 50 anys, l’Escuderia Osona publica un llibre on es recopila la història gràfica i esportiva del club. Tu pots col·laborar perquè això sigui possible.

Sant Just Desvern va acollir el passat dissabte, 9 de febrer, la gala de lliurement de premis del Campionat Territorial de Motociclisme de Barcelona 2018- Trofeu Diputació – Memorial Miquel Martínez.
El Circuit d’Osona acollirà el diumenge 3 de març la primera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. La competició  reuneix joves pilots d’entre 6 i 12 anys, repartits en les tres categories habituals (PromoRACC1, PromoRACC2 i PromoRACC3) i una altra que es va estrenar l'any passat (PromoRACC Elèctric).