Tot a punt per les 12 hores de kàrting
Actualitzat el 26/06/2024 11:53

 

Aquest dissabte 29 de juny se celebrarà la resistència més llarga de l'any al Circuit d'Osona. La cursa, que serà de 12 hores, forma part del campionat Open Osona Resistència de Kàrting i també és puntuable pel campionat Sodi World Series (SWS), el més important del món dins del kàrting de lloguer. Hi ha 26 equips inscrits d'entre 2 i 6 pilots cadascun i amb forta presència internacional.

 

Després de l'emocionant carrera de l'any passat, aquest any tornen les 12 hores amb un rècord d'inscrits, amb 15 karts més en pista que en l'anterior edició. 


Galeria de fotos de les 12 Hores de kàrting 2023 (autor: Escuderia Osona)

La prova consta de 20 minuts d´entrenaments cronometrats i 12 hores de cursa, de les 11 del matí a les 11 del vespre. Els karts se sortegen, es pesen els pilots de cada equip i es llastren per igualar les condicions. Són curses plenes d’estratègia on cada equip decideix quan fer els canvis de pilots i de karts.

Com a novetat, aquest any hi haurà dues categories. La RT10 pels equips participants que vulguin guanyar el màxim de punts per la SWS. I la RT8 pels equips més novells que vulguin provar el que és una resistència llarga.