Galeries de Fotos

Bulletí
El Circuit d’Osona ha acollit aquest cap de setmana, dies 20 i 21 de maig, la segona prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Hi han participat 57 pilots. 
- Fotos: kàrting al Circuit d'Osona, curses (J.M. Oliver)
- Fotos: kàrting al Circuit d'Osona, podi i parc (Escuderia Osona)
El circuit Parc de la Serra de Mollerussa va acollir aquest cap de setmana la tercera prova del Campionat de Catalunya d’Autocròs. Hi van participar una trentena de pilots.
L’Escuderia Osona posa a disposició dels amics i simpatitzants els butlletins periòdics, amb un recull de les últimes notícies publicades al nostre web. Per subscriure't als butlletins, pots registrar-te en aquest mateix web: només cal que escriguis la teva adreça de mail al requadre de sota el títol BUTLLETÍ, a la columna esquerra, i clicar SUBSCRIU-TE.


El circuit d’Alcarràs va acollir el passat diumenge, 14 de maig, la tercera prova de la temporada de la Copa Catalana de Supermotard. Hi van participar quatre pilots de l’Escuderia Osona, que van pujar al podi en cinc ocasions.
- Galeria de fotos de la Supermotard d'Alcarràs (FCM)
Josep Basols i Xavier Amigo, a bord d’un Citroën DS3, es van endur dissabte el triomf en la quarta edició del ral·li Vila de Bellpuig, primera prova puntuable sobre terra del Campionat de Catalunya.
La cursa va aplegar prop d'una quarantena d’equips.
Pep Bassas i Manel Muñoz van arrencar amb força al Volant RACC d’aquesta temporada, que aquest dissabte es va iniciar al Ral·li Ciutat d’Igualada, sobre asfalt i amb nou participants.
L’equip de l’Escuderia Osona va compartir podi amb Aleix Vila-Marc Roca, que van tancar la prova a 35”3 dels vencedors, i Òscar Ortolà-Laura Salvo, a 1’48”1.
El circuit de Móra d’Ebre es va omplir de gom a gom aquest cap de setmana per celebrar la tercera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. Hi van participar quatre pilots de l’Escuderia Osona, que van aconseguir quatre podis.
- Galeria de fotos de la Promovelocitat de Móra d'Ebre (FCM)
El Circuit d’Osona, emulant les grans fites de circuits com Le Mans o Montmeló, organitza la tercera edició de les 24 Hores de kàrting amb karts de lloguer, enguany amb el nom de 24 Hores de resistència kàrting internacional. La prova està oberta a tothom que vulgui viure les sensacions d’un gran premi. La cursa se celebrarà el 22 i 23 de juliol.
Es tracta d’una cursa amateur oberta a tothom a partir de 18 anys, a particulars, grups d’amics, col·lectius, col·lectius Racing i empreses. No cal tenir llicència federativa. Els equips estaran formats per entre quatre i vuit pilots.
De la mateixa manera que l’Open Kàrting Osona Velocitat, el campionat també puntua per al SWS i els guanyadors tindran l’oportunitat de disputar la final a Le Mans.
- Inscripcions a les 24 Hores de resistència de kàrting

Cercador

Escuderia Osona - Cabreres nº2 - Pol. Ind. Malloles - 08500 Vic - Tel. 93 886 60 36 - Fax 93 886 60 41 - info@escuderiaosona.com - Avis Legal