L'Escuderia Osona ret homenatge als seus campions i a tres col·laboradors històrics
Actualitzat el 11/01/2020 20:10

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte, 12 de gener, el tradicional àpat de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. Al dinar (enguany s’ha canviat en comptes del sopar) hi han assistit unes 120 persones, entre socis, oficials, col·laboradors i esportistes.
- Fotos del dinar de cloenda de temporada (autor: Escuderia Osona)
 
El dinar s’ha celebrat al restaurant Vila dels Masramon, a Gurb. Durant l’acte, s’ha fet un resum de les competicions i les activitats de la temporada 2019. 


També s’han lliurat els premis als guanyadors i podis de l’Open Kàrting. En la categoria de velocitat, els guanyadors han estat Nil Cardenas, Iganasi Lligadas, Pol Urra i Xavier Puigdelliura, en mini, júnior, promoció i sènior respectivament; i en la de resistència, el vencedor ha estat Equip Open, format per Ivan Noguera, Xavier Puigdelliura i Josep Bigas.
 
L’entitat també ha premiat els pilots de motos Carlos Gutiérrez i Lluc Bergadà que han guanyat dos campionats de Catalunya cadascun. El primer s’ha imposat en el de velocitat de  la categoria Open 600 i en l’SM Road de la Supermotard; i el segon, en els de velocitat de les categories SSP 300 i Challenge Honda CBR300R.

 
Amb caràcter excepcional i de manera molt emotiva, el club ha lliurat la insígnia d’or a Ramon Varela, Ramon Pou i Manel López per la seva dedicació al club durant més de tres dècades.
 
Com cada any, els presents al dinar han escollit l’oficial de l’any. Enguany, ha estat elegit Eduard Bosch, de 35 anys, mecànic de professió i veí de Santa Eugènia de Berga. L'Eduard, que ha explicat que “no s’ho esperava”, fa uns 15 anys que col·labora amb l’Escuderia Osona com a comissari tècnic. “És una gran persona, sempre disposada a ajudar”, assegura Ferran Moreno, cap dels oficials de l’Escuderia Osona.
 
El nou circuit, més a prop

El president de l’entitat, Joan Panadès, ha explicat en el seu discurs que espera que aquest any es pugui inaugurar el nou circuit, les obres de la part nord del qual quedaran acabades a finals de mes. “Començarà llavors una nota etapa, amb unes instal·lacions que haurem de dotar de continguts, tant des de la perspectiva esportiva com de formació”, ha dit Panadès, que ha afegit que en aquest marc es crearà aviat la Fundació Escuderia Osona.
 
“Necessitarem molta més gent, amb una estructura transversal, en la que volem que tothom se senti partícip del nou projecte”, ha conclòs el president.