Pilots

Xavier Casas i Rovira
Pilot
Automobilisme

 

PILOT

Dades Personals

 

 

 

Xavier Casas i Rovira

Data de Naixement:

12 de juny de 1970

Lloc:

Vic

Especialitat:

Ral·lis de Regularitat

 

Historial

 

1997

Debuta al 1er. Ral·li Esprint Sant Julià i participa en el Campionat de Catalunya de Ral·lis amb un Peugeot 205 Rally de Grup N.

 

2007

Participa regularment en el Clàssic Regularitat, obtenint diferents resultats essent els millors la 3a. posició en la Nocturna de l’Esquirol i la 11a.  posició a la volta a Osona.

 

2008

Novament participa en el Clàssic Regularitat, La Llana, Osona/Andorra, Anoia, Santpedor, Gironella, etc. obtenint la 9a. Posició en el Clàssic Gironella, 5a. posició en la Nocturna de l’Esquirol i la 2a.  posició a la volta a Osona - memorial Pep Bassas.

 

2009

Continua participant en algunes proves del Clàssic Regularitat, obtenint la 11à. Posició en la Nocturna de l’Esquirol, també participa com acompanyant a Xavier Codina en algunes proves del Campionat de Catalunya de Regularitat Sport.

 

2010

Participa en proves del Campionat de Catalunya de Regularitat Sport, acompanyant a Josep Cabaní , obtenint la primera posició en el Ral·li Osona, la setena posició al Ral·li Costa Brava i quedant classificat en vuitena posició general al final del Campionat.

 

2011

Acompanya a Xevi Codina a la Copa Catalana de Regularitat i amb Ramon Sallés en el Clàssic Regularitat i amb motocicletes en Moto Clàssic Rally.

 

2012

Participa al Moto Clàssic Series, als circuits de Catalunya, Calafat i Castellolí, obtenint bons resultats. Participa en alguna prova de Regularitat Sport de la Copa Catalana, acompanyant a Xavier Codina, obtenien la primera posició en la categoria H1 en el Ral·li Osona amb Seat 127. Participa en el Critèrium del Berguedà acompanyant a Joaquim Colomer obtenint la setena posició. Participa en alguna prova de la copa Catalana de regularitat acompanyant a Joan Vilaró amb un BMW 323. 4r Posició en la categoria de H1 de regularitat sport de la Copa Catalana.

 

2013

Participa al campionat Eco Sèries dins l’equip Mercedes  Barcelona Eco Team, aconseguint bons resultats i classificar-se en la novena posició del campionat i guanyador de les Clàssic Sèries amb un Seat 127, Participa també en diferents de regularitat aconseguint el seu millor resultats una quarta posició en el I Critèrium de Vic en la categoria de motocicletes  participa a la Volta al Montseny i Rally d’Hivern, Critèrium Viladrau aconseguim la segona posició scratcx.

 

2014

Participa al campionat Eco Sèries Electró sèries, aconseguint el sub campionat de Catalunya amb un vehicle de la marca Tazzari, participa a la tercera challenge inter comarques de rallys de regularitat aconseguint la victòria en el rally de Gironella, la sisena posició en el rally Tardor, i quedant en vuitena posició al campionat.

 

2015

Participa a les Eco Sèries – Electro sèries als Circuits de Catalunya, Calafat, Castellolí aconseguint el podi a totes les curses, quedant sub campió de Catalunya del Campionat.

Participa a la Copa d’Espanya de Eco Rallys aconseguint com a millor resultat un quart lloc scratch al Eco Rally de Madrid, quedant campió d’Espanya per equips amb l’equip Mercedes Quadis Eco Team i quedant en sisena posició del campionat de pilots.

 

2016

Campió de Catalunya de les Elèctro-Sèries, Eco Sèries.

2a. posició en l'Eco Rally Racc.Catalunya.

1a. posició a les 1,5 hores al circuit de Parcmotor de Castellolí.

1a. posicio al Circuit de Calafat. 2a. posició al Circuit de Barcelona-Catalunya.