El número de la loteria de Nadal d’enguany de l’Escuderia Osona, el 60.650, ha resultat premiat amb 120 euros per dècim. O el que és el mateix, 24 euros per cada una de les participacions, on es jugaven 4 euros.

L’última cursa de la temporada de la setena edició de l’Open Kàrting de velocitat es va disputar el passat 21 de desembre. Hi van participar un total de 49 pilots en les diferents categories.
Esperit nadalenc a l'última cursa de l’any al circuit
L’Escuderia Osona celebrarà el dissabte 11 de gener el tradicional acte de final de temporada, punt de trobada anual de tots els col·lectius de l'entitat. A l’àpat, que enguany passarà a ser un dinar, hi assistiran els socis, oficials, col·laboradors i esportistes de l'entitat.

No saps què regalar per Nadal? Aprofita aquestes diades per adquirir el llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes”, que ha publicat l’entitat amb motiu dels 50 anys. 
L’obra recopila la història gràfica i esportiva del club en gran format. De ben segur que el gaudireu.

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 21de desembre, l’última cursa de l’Open Kàrting de Velocitat. L’última prova de l’any a les instal·lacions es va viure embolcallat d’un bon ambient nadalenc.
El Circuit d’Osona romandrà tancat per vacances del dilluns 23 de desembre fins al dilluns 6 de gener, ambdós inclusiu. Les instal·lacions tornaran a obrir a partir del dimarts 7 de gener.

Les 4 Hores de Resistència van cloure el dissabte passat, 14 de desembre, l’Open Kàrting Osona de Resistència. El campionat va finalitzar amb una petita sorpresa i moltes dosis d’emoció. Hi van participar 15 equips.

Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2019 una gran temporada: dos títols per a Carlos Gutiérrez, un per a Lluc Bergadà i l’equip Chatarrin; tres subcampionats per a Joan Salvans, Albert Orriols i Lluís Pujolar; i un tercer lloc per a Francesc Cucharrera.

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i Escuderia Osona han signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de promoure accions conjuntes de caràcter acadèmic, científic i professional.

L’Escuderia Osona ha posat a la venda el número de la loteria de Nadal. Enguany és el 60.650 i el venem en butlletes de 5 euros, perquè el premi quedi ben repartit. 
« anterior Pàgina 3 de 127 següent »