Visita de luxe al Circuit d’Osona. Àlex Crivillé, bicampió del món de motociclisme, en les cilindrades de 125cc i 500cc, va gaudir aquest dijous d’una sessió apassionant del nou simulador de conducció virtual.
- Vols ser un pilot virtual?
La 55a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2019, penúltima prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis, es disputarà del 24 al 27 d’octubre.

Albert Orriols, amb Lluís Pujolar de copilot, es va imposar aquest cap de setmana al ral·li Pineda Platja, penúltima prova del Campionat de Catalunya i puntuable també per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt.

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 6 d’octubre, la quarta i penúltima prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Les curses han estat molt disputades i algunes no s’han decidit fins al final.
- Galeria de fotos de les curses de kàrting (autor: Josep M. Oliver)
- Galeria de fotos del parc d'assistència i el podi (autor: Escuderia Osona)
El Circuit d’Osona acollirà els dies 5 i 6 d'octubre la quarta prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. El dissabte es faran els entrenaments lliures i oficials i les verificacions tècniques i administratives. Diumenge serà l’hora de la veritat, amb les curses finals.
El circuit Parcmotor Castellolí ha acollit aquest cap de setmana la sisena prova dels Campionats del Mediterrani i Català de Velocitat. Hi han participat tres pilots de l’Escuderia Osona: Carlos Gutiérrez, Manuel García i Lluc Bergada. 

Marc Batlle va tancar la temporada del Campionat d’Espanya d’Autocross el passat cap de setmana al circuit Cerro Negro de Talavavera de la Reina. El pilot de l’Escuderia va aconseguir la cinquena posició final en la categoria de Car Cross.
Els propers dissabte i diumenge, dies 28 i 29 de setembre, la pista del Circuit d’Osona es dedicarà exclusivament als entrenaments previs al campionat català de kàrting que es disputarà a les instal·lacions el 5 i 6 d’octubre.
Aquestes tandes finalitzaran a les 5 de la tarda. A partir de llavors es podran llogar karts com es fa habitualment.

Joan Salvans (Escuderia Osona), actual campió de Catalunya de Muntanya, en la categoria de Turismes, va guanyar la XX Pujada al Farell, que es va disputar aquest diumenge, 22 de setembre (foto de Cardali Gass).
La Copa Catalana de Supermotard ha celebrat aquest diumenge la tercera cursa de la temporada al circuit d’Alcarràs.
« anterior Pàgina 3 de 125 següent »