El Circuit d’Osona reobrirà les instal·lacions el proper divendres, 12 de juny, tancades des del passat 14 de març, en el marc de la pandèmia de la Covid-19. De moment, només serà per a les tandes particulars.
Un cop reobert el Circuit d’Osona, l’Escuderia Osona recupera l’activitat esportiva amb l’Open amateur de kàrting. La primera cursa que es disputarà serà del campionat de velocitat, el proper 27 de juny (en un primer moment estava programada per al 4 d’abril).
El Circuit d’Osona espera reobrir en breu les instal·lacions, tancades des del passat 14 de març, en el marc de la pandèmia de la Covid-19. 
A hores d’ara s’està treballant en deixar a punt el circuit i s’està fixant el protocol de mesures de seguretat i higiene que els usuaris hauran de seguir per tal d’evitar el risc de contagi.
L’Escuderia Osona ha convocat l’assemblea general ordinària per al proper dissabte 23 de maig, a les 16.30 hores en primera convocatòria, i a les 17.00 hores en segona. Degut a l’actual situació de pandèmia, l’acte es farà de manera telemàtica a través de l’aplicació Zoom. 
El Circuit d’Osona, juntament amb l’Escuderia Osona, ha decidit tancar les seves instal·lacions de manera indefinida a partir d’aquest dissabte, 14 de març, per tal d’evitar la propagació del coronavirus, tal com recomana la Secretaria General de l’Esport. Les instal·lacions es reobriran tan bon punt ho autoritzin les autoritats sanitàries. Disculpeu les molèsties.

Ja te’ns el llibre dels 50 anys de l’Escuderia Osona? Aprofita ara, per Sant Jordi o aquests dies de confinament: te’l portem a casa, amb un 20% de descompte. Demana’l al mail: info@escuderiaosona.com.
L’Escuderia Osona, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i la Generalitat de Catalunya per tal d’evitar la propagació del coronavirus, ha decidit suspendre tota la seva activitat esportiva.
Us remetem la nota que ha enviat la Federació Catalana de Motociclisme en relació a la cobertura de l'assegurança de les llicències en el marc de l'estat d'alarma.
Els propers 11, 12 i 13 de Setembre de 2020, el Circuit d'Osona acollirà per primera vegada a Catalunya unes 24 hores de kàrting "multicategories", on prototips de quatre temps de les categories sèrie o lliure compartiran pista amb els karts Sodi World Series de lloguer.
L’Open de Resistència estrena format de cursa, el 28 de març i coincidint amb el Trofeu Mercat del Ram. En aquesta ocasió es disputaran les 8 Hores de kàrting, amb equips d’entre tres i vuit pilots. 
Pàgina 1 de 127 següent »