L’Escuderia Osona va lliurar el passat dimecres un llibre dels 50 anys de l’entitat a Juan Fernández, un dels pilots catalans més llorejats de la història de l’automobilisme del nostre país. L’acte va tenir lloc a un veritable santuari: el museu de Sant Cugat, que repassa la trajectòria esportiva de Fernández durant més de cinc dècades.
El llibre dels 50 anys uneix present, passat i futur de l'Escuderia Osona en un acte ple d’emocions
Les millors imatges de la prova, que es va disputar el cap de setmana, i que va acabar amb una gran victòria de José L. García i Jordi Forcada. 

Monumental sorpresa al 51è Ral·li Osona, amb un final d’infart. José Luís García (PCR Sport), amb Jordi Forcada de copilot i a bord d’un Citroen DS3 Sport, s’ha imposat contra pronòstic, després de l’abandonament d’Albert Orriols per problemes mecànics a manca de dos trams. L’han acompanyat al podi, per aquest ordre,  Xavier Agustina-Manel Jiménez (Escuderia Lleida), amb un Mitsubishi Lancer Evo, i Josep Maria Soler-Josep Ramon Ribolleda (Escuderia Osona), també amb un Mitsubishi Lancer Evo (fotos: Josep M. Montaner).
L'espectacle del 51è Ral·li Osona, en 10 vídeos
- Galeria de fotos: podi (Escuderia Osona)

Ara sí. El 51è Ral·li Osona es disputarà finalment el proper cap de setmana, 6 i 7 de juliol. La prova es va ajornar el passat dissabte per ordre del Departament de Governació i per causes alienes a la nostra voluntat. El recorregut serà el mateix però els horaris s'avançaran tots dues hores.
L’Escuderia Osona comunica a tots els equips participants, institucions, entitats, oficials i col·laboradors que, per causes de força major alienes a la nostra voluntat (per ordre del Departament de Governació i a causa de l’alt risc d’incendi forestal), el 51è Ral·li Osona ha quedat ajornat. La prova s’havia de disputar aquest dissabte, 29 de juny.
El comitè organitzador està treballant amb la possibilitat d’unes noves dates per al proper cap de setmana, dies 6 i 7 de juliol. En la menor brevetat possible s’anunciarà la confirmació de la nova data en què se celebrarà el ral·li. L’organització demana disculpes pels inconvenients.
Es comunica a tots els equips participants del Ral·li Osona que els remolcs hauran de quedar fora del recinte del Circuit d’Osona. S’hauran de deixar a les zones destinades als aparcaments públics del polígon.
Atenció! El proper diumenge, 23 de juny, a partir de les 14 h el Circuit d’Osona quedarà tancat en motiu de la revetlla de Sant Joan. Tornarem a posar els semàfors en verd dimarts en horari normal. Que passeu una molt bona revetlla!

L’espectacle del 51è Ral·li Osona, que es disputarà el proper cap de setmana, està més que garantit, amb una participació de luxe (93 equips). La flor i nata de l’automobilisme català no s’ha volgut perdre la cita a la nostra comarca. La llista inclou els primers classificats del campionat absolut, així com el d’asfalt, a més d’alguns grans equips que hi participen de manera esporàdica i que també aspiren a la victòria.

El Ral·li Osona torna a les carreteres osonenques, després d’un any d’aniversari carregat d’emocions. La prova, referent del calendari català, arriba ja a la seva 51a edició amb algunes novetats importants.

Dos de dos. Joan Salvans (Escuderia Osona) actual campió de Catalunya de Muntanya, en la categoria de Turismes, només ha participat en dues de les quatre proves que s’han disputat aquesta temporada. I les ha guanyat totes dues (foto: Cardali gas!!).
Pàgina 1 de 121 següent »