​Laura i Marc Pedrosa brillen al Ral·li Ciutat de Tàrrega
Actualitzat el 12/11/2023 10:15

Gran actuació de Laura i Marc Pedrosa a Lleida. Foto: LH Racing


El 29è Ral·li Ciutat de Tàrrega es va disputar el passat diumenge, 12 de novembre. La tercera prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra va reunir 31 equips, entre els quals dos de l’Escuderia Osona.

Molta pols a la carretera per la falta de pluges. El ral·li constava de dos trams a triple passada, amb un total de 167,21 km, dels quals 66,6 eren cronometrats.

Al Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Xavier Ros-Mireia Bartes (Peugeot 206 XS), seguits a la segona posició per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 S16) i en tercera pel tàndem del nostre club Marc Pedrosa-Laura Pedrosa (Citroen Saxo VTS 1.6 8v), primers també a la Challenge Saxo 8v. A més, es van classificar sisens a l’scratx, a 6'30" dels vencedors, Alejandro Mauro-Diego San Juan.

La segona parella de l’Escuderia Osona, Oriol Dot-Domènec Castellet (Ford Focus 1.6), també van aconseguir un bon resultat: tercers a la Copa de Catalunya RT i Promoció - Challenge Rallycracks. A la classificació general van signar un meritori vuitè lloc.

- Classificació del ral·li, des de PDE-Racing
 

El tàndem osonenc, a tota marxa. Foto: LH Racing