​El Circuit d’Osona corona els reis de la Promovelocitat
Actualitzat el 29/10/2023 13:44

La cursa de PromoRACC1 i PromoRACC2 ha estat molt emocionant. Foto: Josep M. Oliver


El Circuit d’Osona ha tornat  a acollir aquest diumenge, 29 d’octubre, una prova del Campionat de Catalunya  per primera vegada des de la seva remodelació. En aquest cas ha estat la Copa Catalana de Promovelocitat, organitzada per la penya 100 per hora.
- Galeria de fotos de la Promovelocitat al Circuit d'Osona (Josep M. Oliver)

S’han disputat quatre curses, amb dues manegues per a cada categoria: PromoRACC1 i PromoRACC2 s’han ajuntat, i PromoRACC3.  A la cursa, l’última del campionat, s’han acabat de decidir tots els títols. 

La vetllada s’ha aprofitat per acollir dues curses més de promoció de la Promo 3 Open, que organitza la Federació Catalana de Motociclisme. En total, 23 pilots han pogut gaudir del nou traçat del circuit. Bon ambient, amb una matinal fresca però assolellada i força públic. 


Oriol Folch, Ares Gil i Óscar Mercader, els campions

El campió de la categoria PromoRACC1 ha estat Oriol Folch, amb 11 victòries en 13 curses i que no ha participat a la matinal del Circuit d’Osona, on el peix ja estava venut. Li ha agafat el testimoni Shengbo Sun, que ha guanyat les dues mànegues i s’ha assegurat el subcampionat. En les dues ocasions ha entrat a la meta amb només uns metres d’avantatge sobre Alex Remesal, que també ha signat la tercera posició a la classificació final de la competició.
 

Midddelmann i Mercader, els grans protagonistes de la PromoRACC3. Foto: Josep M. Oliver


Pel que fa a la PromoRACC2, victòria d’Ares Gil a les dues curses. El segon classificat ha estat Àlex Pérez, que n’ha tingut prou amb aquests 40 punts per assegurar-se el títol. El pilot ha guanyat vuit de les 14 curses que ha disputat i a les sis restants ha fet el segon lloc.

A la PromoRACC3, final d’infart. Es jugaven el títol Óscar Mercader, amb 230 punts, i Leo Middelman, amb 217. A la primera mànega, Middelman ha creuat la meta en primera posició, mig segon per davant de Mercader, i ha posat encara més emoció a la jornada. A la segona cursa, però, Mercader s’ha imposat amb solvència per davant del seu gran rival, que ha fet segon. Victòria i títol per a Mercader.

Trobareu totes les classificacions aquí
 

Álex Pérez s'ha proclamat campió de la PromoRACC2. Foto: Escuderia Osona