​El Circuit d’Osona estrena els karts Sodi RT10 en un Open de velocitat amb rècord d’inscripcions
Actualitzat el 03/03/2023 18:03

Les expectatives s’han reflectit a la primera cursa de l’any, de l’Open de velocitat, que s’ha disputat aquest diumenge, 26 de febrer, amb rècord d’inscripció. En total, 78 pilots han participat a la prova.

Així, a la categoria Open 40 s’han inscrit 12 pilots; a la de promoció, 13; i a la de júnior, sis. La més concorreguda ha estat la sènior, amb 47 participants, que s’han hagut de dividir en tres grups.
 

La pluja i l'asfalt moll, grans protagonistes de la jornada. Foto: Josep M. Oliver


Les 24 noves unitats de kart, que s’utilitzaran per a les proves de l’Open, tant de velocitat com de resistència, amb una conducció més còmode i divertida, no han defraudat. La majoria dels pilots s’han mostrat molt satisfets. 

La meteorologia s’ha volgut apuntar a la festa i la pluja ha fet acte de presència a les curses de primera hora del matí. L’asfalt ha quedat mullat durant tota la jornada i els pilots han hagut de conduir amb més precaució. 

Els primers vencedors de la temporada

Les curses del primer Open Kàrting Velocitat de la temporada han estat molt disputades.

A l’Open 40 el vencedor ha estat Roman Arsenikhin, que ha repetit victòria en la seva segona cursa al Circuit d’Osona. L’han acompanyat al podi Daniel Isanta i Lluís Fuentes.
 
Pel que fa a la sènior, el podi l’han ocupat, per aquest ordre: Xavier Puigdelliura, que defensa el títol aconseguit l’any passat, Pol Urra i Aleix Costa. La cursa final ha estat trepidant amb avançaments massius a les primeres posicions i una última volta d’infart. 
 

Els pilots han pogut gaudir dels nous karts. Foto: Josep M. Oliver


A la promoció, la victòria se l’ha emportat Roc Marcos, gràcies a la primera posició a la Prefinal. Segon ha estat Jordi Pujolar i tercer Aitor Alcázar.

Per últim, la categoria júnior ha estat liderada per Éric González, seguit de Jordi Nogués i Gerard Bassas.

L’Open de kàrting 2023 té vuit curses de velocitat i vuit més de resistència. Destaquen les 12 Hores, que es disputaran el 8 de juliol.

Més informació i inscripcions, al telèfon del Circuit d’Osona: 93 886 60 36.
 

La cursa final de la categoria sènior ha estat molt disputada. Foto: Josep M. Oliver