​Endurance Racing Team venç amb autoritat a les 8 Hores de resistència de kàrting
Actualitzat el 03/12/2022 20:29

Un dels pilots d'Endurance Racing Team, amb el 12, a punt de doblar un rival. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona ha acollit aquest dissabte, 3 de desembre, les 8 Hores de resistència de kàrting, tercera prova de l’Open i última de l’any, puntuable per a les SWS. 
- Galeria de fotos de les 8 Hores de kàrting (Escuderia Osona)

Hi han participat un total de 13 equips, el màxim permès, i 67 pilots. La cursa ha començat a les 9.30 i ha finalitzat a les 17.30 hores. 

El gran dominador de la prova de resistència més dura de l’any al circuit ha estat Endurance Racing Team (Miki Santamaria, Eduard Bertrana, Nil Bertrana i Aleix Costa), que s’ha posat en la primera posició a l’inici de la cursa i ja no l’ha deixat fins al final. L’equip ha signat 326 voltes al nou traçat del Circuit d’Osona.
 

El podi, al complet. Foto: Escuderia Osona


La resta del podi ha estat molt més disputada. Sempredecantu Júnior Team ha anat de menys a més i s’ha situat en segona posició a meitat de la cursa, un lloc que s’ha anat intercanviant, en un frec a frec apassionant, amb The Grand Tour. A l’última hora, però, s’han eixugat les diferències i cinc equips han creuat la meta a la mateixa volta, la 323, a tres dels campions.

Finalment, l’equip Original Rangers (Miguel Gorjón, Tiago País, Xavi Cantos i Albert Rodas) s’ha enfilat fins a la segona posició. El tercer calaix del podi ha estat per a Nürburgreen (Joan Sala, Sergi Horcaja i Francesc Mesa), a només 3 segons. Sempredecantu, Rangers Team i The Grand Tour han entrat al darrere, per aquest ordre i a la mateixa volta. 

- Trobareu els resultats de la cursa aquí
 

Gran tasca dels oficials. Foto: Escuderia Osona