​Marc Padrosa guanya el títol de la Challenge Saxo i David Roquer el de l’F2000
Actualitzat el 30/11/2022 18:19

Marc Padrosa, al 2000 Viratges. Foto: TCP


El 61è Rallye 2000 Viratges, última prova del Campionat de Catalunya de Ral·lis i organitzat pel Biela Club Manresa, es va disputar el passat dissabte. Hi van participar 67 vehicles, entre els quals alguns de l’Escuderia Osona.
- Els oficials acomiaden la temporada de ral·lis amb una multitudinària col·laboració al 2000 Viratges

A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Arnau Bartés-Miquel Velilla (Citroën Saxo VTS 1.6 8v), també primers del Trofeu Júnior, seguits a la segona posició per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 s 16) i en tercera el tàndem de l’Escuderia Osona Marc Pedrosa-Laura Pedrosa (Citroën Saxo VTS 1.6 8v). Bartés va adjudicar-se el títol de les dues categories, mentre que Padrosa va ser finalment tercer, també a les dues, en un campionat que no s’ha decidit fins a l’última cursa.

Per altra banda, Padrosa va guanyar el ral·li en la categoria de la Challenge Saxo i es va proclamar campió. A l’escratx va fer 19è. Un altre equip de l’Escuderia Osona, Eduard Tuneu i Josep Marmol, van signar el 24è lloc.

Per últim, David Roquer-Albert Trasserra es van proclamar campions de l’F2000, tot i que van abandonar al 2000 Viratges i no van ni tan sols prendre la sortida. 

Una parella inèdita

“Vam sortir a apretar des del començament però temptejant el terreny, ja que era el primer ral·li que feia amb la meva germana i tornàvem a l'asfalt després de tres proves de terra”, explicava en Marc després de la cursa. “Durant el matí vam estar lluitant per la primera posició de promoció i junior, però a la nit vam perdre l’avantatge i vam decidir conservar la posició ja que els dos primers van augmentar el seu ritme perquè es jugaven el campionat directament, i no volíem arriscar la primera posició de la Challenge Saxo”, afegia.

“Va ser un ral·li molt llarg i vam patir alguna complicació que, gràcies a l'ajuda de familiars i amics, vam poder solucionar a l'assistència. Estic molt agraït a tots els qui m'han acompanyat a tirar endavant aquest projecte”, va concloure.

- Classificació del ral·li
 

Marc Pedrosa ha signat una gran temporada. Foto: Martí Rodríguez