​Marc Pedrosa guanya la Promoció, el Trofeu Júnior i la Challenge Saxo del Ral·li Ciutat de Tàrrega
Actualitzat el 15/11/2022 18:23

El ral·li no es va decidir fins a l'últim tram.


El 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega es va disputar el passat diumenge, 13 de novembre. La prova era la  tercera del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra i també puntuava per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, el Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Junior i la Challenge Saxo 8v, entre d’altres.

Amb 40 vehicles autoritzats a prendre la sortida i uns trams amb molta pols per la falta de pluges, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada, amb un total de 94,36 km dels quals 67,53 eren cronometrats.

Al Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella de l’Escuderia Osona formada per Marc Pedrosa-Eduard Ferran (Citroën Saxo VTS 1.6 8v), també primers del Trofeu Junior i la Challenge Saxo 8v, seguits a la segona posició per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 s 16) i a la tercera per Arnau Bartés-Miquel Velilla (Ford Focus 1.6 16v).
 
Amb aquest resultat, Pedrosa i Ferran se situen tercers a la Promoció i Júnior, i primers a la Challenge. En tots tres campionats tenen opcions de quedar campions, a manca només d’una prova, la dels 2000 Viratges.

“Veníem a Tàrrega amb la idea clara de lluitar per la Promoció i poder escurçar el màxim de punts amb els nostres rivals”, deia en Marc en finalitzar la prova.

El tàndem de l’Escuderia Osona va començar el ral·li fent uns bons temps als dos primers bucles i col·locant-se en primera posició. Alguns errors en el segon bucle els van penalitzar i van caure al segon lloc, a 1,45 segos dels primers. “Sabíem que l'últim bucle era decisiu i havíem de lluitar per la victòria. En el penúltim tram vam aconseguir retallar 1,6 s i ens vam quedar líders per 0,1 segons. Concentrats amb el nostre objectiu , vam sortir a l'últim tram on vam obtenir l’scratch per 0,3 segons i la victòria”, relata el pilot.

- Classificació de la Promoció
Classificació del Trofeu Júnior
Classificació de la Challenge Saxo
 

Marc Pedrosa i Eduard Ferran, satisfets després d'un gran ral·li.