​Comença el compte enrere per a l’obertura del nou traçat del Circuit d’Osona
Actualitzat el 17/06/2022 17:48

El nou circuit, a punt de solfa. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona reobrirà les portes el proper divendres 1 de juliol, un cop enllestides les obres de reforma. Ja podeu començar a fer les reserves: al web per a les tandes particulars de kart o moto i per telèfon per a les de lloguer de karts. 
- Galeria de fotos del nou Circuit d'Osona i visita dels oficials (18 de juny)
- L’Escuderia Osona celebra l’assemblea anual amb la mirada posada al nou circuit

Trobareu tota la informació d’horaris de tandes i les noves tarifes al web del Circuit d’Osona. També comptarem amb un minicircuit d’entrenaments per a la iniciació de minimotos per nens petits.

Així és el nou circuit

Un cop acabat el traçat, el nou circuit té una longitud de 1.262 metres i nou metres d’amplada. La recta principal fa 132 metres i 10 metres d’amplada. Fins ara, el circuit tenia 940 metres de longitud i vuit metres d’amplada.

L’objectiu de la remodelació és el de construir una pista d’homologació internacional B, on es puguin disputar proves de primer nivell internacional. L’Escuderia Osona, gestora del circuit, preveu que, a més, les noves instal·lacions també generin més activitat de caràcter comercial, lúdic o professional.
 
El projecte en el seu conjunt encara no estarà acabat. En una primera fase, que es va tancar a principis de 2019, es van preparar els terrenys, adequar les instal·lacions i construir els desaigües. Aquesta segona fase, que inclou el traçat del circuit, s’haurà enllestit en poc més de quatre mesos.

En un tercera fase posterior, el projecte contempla la construcció de nous equipaments o la millora dels actuals, per tal de complementar el circuit: parc d’assistència, boxes i paddock, torre de control, un edifici de serveis i un magatzem.

Oficines obertes

Tot i que el Circuit d’Osona resta tancat, les oficines romanen obertes per tal d’atendre els socis, col·laboradors i clients. Així, l'horari de les oficines fins l'1 de juliol és de dimarts a divendres, de les 9 del matí a les 3 de la tarda. Fora d'aquest horari cal concertar cita prèvia trucant en horari d'oficina al 93 886 60 36 o bé per correu electrònic a info@circuitosona.com.
 

La recta de tribuna del nou circuit. Foto: Escuderia Osona