​Fotos | Els reis de la resistència
Actualitzat el 16/02/2022 17:32

Els guanyadors de l'Open de Resistència 2021. Foto: Escuderia Osona


El Circuit d’Osona va acollir aquest dissabte, 12 de febrer, la primera prova de l’Open de Resistència 2022, les 2 Hores de kàrting. Hi van participar 13 equips i un total de 35 pilots.

Els quatre primers classificats de la primera cursa de l’any van acabar a la mateixa volta, la 112.  Endurance Racing Team, amb Jordi Pujol i Miki Santamaria, va ser el vencedor. A només 4 segons, va creuar la línia de meta Endurance Racing Team-Ert, amb Aleix Costa i Nil Bertrana. Va completar el podi Craksracing Team, amb Francisco Moraguez, Axel Valero i Alex Salas, a 28 segons de l’equip guanyador. Podeu consultar tots els resultats en aquest enllaç.
 

Sortida de la prova d'aquest dissabte. Foto: Escuderia Osona


El quart classificat de la primera prova va ser Equip Open, el vigent campió de la competició. Precisament, la jornada es va aprofitar per atorgar els premis als guanyadors de l’Open de Resistència 2021.

Un final de temporada apassionant

Equip Open va  guanyar l’any passat en un final apassionant. L’última cursa, les 3 Hores del 4 de desembre, se la van adjudicar Endurance Racing Team, que es va classificar segon en el campionat.

L’Open va constar de cinc proves. Equip Open, format per  Josep Bigas, Eduard Bertrana i Xavier Puigdelliura, va sumar un total de 4.350 punts. Van signar una victòria, tres segons llocs i un tercer. 

Endurance Racing Team, amb Jordi Pujol, Miki Santamaria i Alex Johnson, es van veure penalitzats per la seva absència en una de les proves i només van aconseguir 4.077 punts. Les quatre proves en les quals van participar van quedar primers.

Va completar el podi, ja a molta distància (2.227 punts), MM Sports Racing, amb Dani Navarro i Kevin Jubany.

- Resultats de totes les proves de l’Open 2021
 

Arribada de la prova d'aquest dissabte. Foto: Escuderia Osona
 

Els guanyadors de la primera prova de l'Open de Resistència 2022. Foto: Escuderia Osona