​Endurance Racing Team guanya les últimes 3 Hores però Equip Open s’emporta el campionat de resistència
Actualitzat el 09/12/2021 18:56

El podi de les 3 Hores de kàrting, amb Endurance Racing Team i Equip Open. Foto: Escuderia Osona

 

Equip Open ha guanyat l’Open Resistència de Kàrting 2021, que s’ha disputat al Circuit d’Osona, en un final apassionant. L’última cursa, les 3 Hores d’aquest dissabte, 4 de desembre, se les han adjudicat Endurance Racing Team, que s’ha classificat segon en el campionat.

L’Open ha constat de cinc proves. Equip Open, format per  Josep Bigas, Eduard Bertrana i Xavier Puigdelliura, ha sumat un total de 4.350 punts. Han signat una victòria, tres segons llocs i un tercer. 

Endurance Racing Team, amb Jordi Pujol, Miki Santamaria i Alex Johnson, s’ha vist penalitzat per la seva absència en una de les proves i només ha aconseguit 4.077 punts. Les quatre proves en les quals ha participat ha quedat primer.

Ha completat el podi, ja a molta distància (2.645 punts), Craks-Atak, amb Carl Branch, Xavier Gayan i Jose Tejada. 
 

La cursa de 3 Hores ha estat molt emocionant. Foto: Escuderia Osona


La cinquena i última prova, les 3 Hores del passat dissabte, no s’han decidit fins al final i els tres primers classificats han acabat a la mateixa volta, la 170. El primer en creuar la meta ha estat Endurance Racing Team, seguit d’Equip Open, a 11 segons, i Equip Open B (Nil Bertrana i Aleix Costa), a 32.

Resultats de totes les proves de l’Open
 

Classificació Open Kàrting Resistència 2021 by Pere Pratdesaba on Scribd