El Ral·li Esprint Sant Julià recupera Collsaplana
Actualitzat el 07/10/2021 17:19

Mapa del recorregut. Foto: Escuderia Osona


Aquest dijous, 7 d'octubre, s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 24a edició del Ral·li Esprint Sant Julià. La prova torna amb un munt de novetats. 

Un dels canvis és la data. Enguany se celebrarà el dissabte 23 d’octubre, tot concentrat en el mateix dia i sense shake down. La prova es va ajornar a principis d’any a causa de la pandèmia.

La novetat més important, però, és el canvi d'itinerari. L’organització incorpora un tram més, el de Collsaplana, que no es feia des de l'any 2013, i manté els de Romagats i la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau.

A diferència de la passada edició, els cotxes hauran de fer dues passades a cada un d'ells (abans eren tres passades a dos trams).  La prova tindrà un total de 121,16 km, dels quals 34,6 seran cronometrats. 

Pel que fa als horaris, els vehicles tornaran a sortir del centre de Sant Julià de Vilatorta, a les 09:01 h. El primer pas per Romagats es farà a les 10.24 h; a Collsaplana, a les 10.42 h; i la Collada del Vilar, a les 11.30 h. La segona passada, per aquest mateix ordre, a les següents hores: 12.43 h, 13.01 h i 13.49 h.

El parc d’assistència se situarà al polígon la Quintana de Sant Julià. La cerimònia de podi tindrà lloc a les 14:39 h al carrer de Núria d’aquesta població i els premis s’entregaran al Saló de Catalunya, a les 16:00 h.

La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 20 d'octubre, al tauler oficial d'anuncis. El mateix dia del ral·li, hi haurà les verificacions tècniques i administratives.

El ral·li serà puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·li Esprint d’asfalt. També el podran disputar vehicles en la categoria de regularitat, tot i que no puntuarà per al campionat català.

- Tota la informació del Ral·li Esprint Sant Julià
- Recull de fotos del Ral·li Esprint Sant Julià
 

Albert Orriols i Lluís Pujolar, al podi de l'últim Ral·li Esprint Sant Julià. Foto: Escuderia Osona