​Aaron Fernández i Lluc Bergadà triomfen a una Supermotard i Minimotard de mínims
Actualitzat el 01/06/2021 16:04

Lluc Bergadà, al circuit de pla de Sant Tirs. Foto: FCM

El circuit Kárting el pla de Sant Tirs ha estat l’escenari de la tercera prova de la Copa Catalana de Supermotard i del Trofeu Català de Miniresistència, amb doble victòria de l’Escuderia Osona.

La calor ha estat la nota dominant al llarg de la cursa, amb temperatures per sobre dels 30 graus.

A la Copa Catalana de Supermotard, els pilots de les categories SM1, SM2 i SM3 han compartit la graella de sortida. De tots ells, el més ràpid ha estat Oriol Rodríguez, que s’ha imposat amb rotunditat en totes dues mànegues. El corredor penedesenc, inscrit dins la categoria SM1, ha mantingut una interessant batalla per la primera posició en la primera mànega, on Aaron Fernández (Escuderia Osona), en primera instància, i Elias Durendez, posteriorment, no han pogut fer res per igualar el ritme d’Oriol Rodríguez. Fernández, que ha guanyat la categoria d’SM2, consolida així el liderat al campionat.

Pel que fa al Trofeu Català de Miniresistència, en la categoria 160 Sèrie, Lluc Bergadà ha aconseguit una treballada victòria. El corredor de l’Escuderia Osona ha cimentat el seu triomf gracies una primera mànega molt bona on ha aconseguit creuar la bandera de quadres en primera posició. José Maria Sumalla s’ha classificat en segona posició, mentre que Álvaro ha fet tercer.