​Salvans guanya amb autoritat la Pujada a la Trona
Actualitzat el 24/05/2021 10:46

La Pujada a la Trona ha estat un èxit de públic i de participació. Foto: Joan Salvans


A la tercera va la vençuda. Joan Salvans va guanyar amb autoritat la categoria de turismes de la XVI Pujada a la Trona, la tercera prova del Campionat de Catalunya de curses de Muntanya i una de les més emblemàtiques del calendari. El ral·li es va disputar el passat diumenge, 23 de maig.

El pilot de l’Escuderia Osona, amb el seu habitual Porche 997 GT3 CUP, va ser l’únic que va baixar dels 4 minuts, amb un temps estratosfèric de 3’59”. En segona posició, a quatre segons, Jordi Gaig, el guanyador de les dues primeres pujades. En tercer lloc, un pilot de la comarca, bon coneixedor del terreny: Josep M. Terricabras. 

Salvans es reivindica d’aquesta manera i mostra les seves credencials per optar al títol, que ja ha aconseguit en diverses ocasions. A les dues primeres curses del campionat va quedar en segona posició.

La Pujada a la Trona va  ser un èxit de participació i de públic. Tan sols a la categoria de turismes hi van participar una seixantena de vehicles, molts dels quals de l’Escuderia Osona. Els nostres pilots, a més de Salvans, també van signar una bona actuació: Sergi Sauquet, 5è; Sergi Bajo, 12è; Josep M. Tresserra, 15è; David Roquer, 16è; i Jordi Terricabras, 21è.

- Resultat final de la pujada
 

Joan Salvans, al podi. Foto: Joan Salvans