​Chus Puras ja té el llibre dels 50 anys de l'Escuderia Osona... i tu?
Actualitzat el 23/04/2021 17:48

El campió Chus Puras, que va guanyar dues vegades el Ral·li Osona, ja té al seu domicili el llibre que explica els 50 anys d’història de l’Escuderia Osona. Ens ha enviat un vídeo per compartir-ho amb vosaltres. 

El llibre, aprofitant l'oferta d'aquests dies de Sant Jordi, encara el podeu adquirir a la llibreria Mater de Vic o bé a les oficines del Circuit d'Osona. En aquest últim cas, de dimarts a dijous al matí de 10 a 13 h, divendres de 10 a 13 h i de 15 a 19:30 h o bé dissabtes i diumenges de 10 a 13:30 h i de 16 a 19:30 h.

També us el podem enviar a domicili (ports no inclosos al preu de l'oferta). Ens podeu trucar al 93 886 60 36 o bé escriure a info@escuderiaosona.com.

L'oferta serà vàlida fins al 30 d'abril del 2021. No deixeu escapar aquesta oportunitat!


---------------------- 
 
Escuderia Osona, cinquanta anys
 

Un llibre recopilatori del mig segle de l’entitat. Una història gràfica i periodística de la trajectòria del club
 
El llibre conté 50 capítols amb la història de l’entitat, resultats, efemèrides, els principals esdeveniments  des del 1968 fins ara, on hi tenen protagonisme aquelles persones que han format part de la història del club així com totes les seves activitats esportives.
 
Un resum de la trajectòria de l’Escuderia Osona, el Ral·li Osona, la Pujada a Sant Bartomeu del Grau, el Ral·li Esprint de Sant Julià i on hi tenen també protagonisme les proves i activitats desenvolupades al Circuit d’Osona.
 
Un llibre de gran format, amb centenars de fotografies, documents, cròniques, classificacions i les històries humanes viscudes en 50 anys. El periodista vigatà Josep Autet i Soler, coneixedor de primera mà de la nostre entitat, és el coordinador i autor de l’obra.
 
Unes característiques tècniques dignes d’una obra gràfica impresa de qualitat. Un contingut distribuït en 500 pàgines de disseny, enquadernació rústica cosida, tapa dura amb funda... en definitiva, una obra impecable per llegir, recordar i gaudir.