​L’Open de Resistència torna al Circuit d’Osona amb unes 3 Hores apassionants fins a l’últim segon
Actualitzat el 14/04/2021 18:20

Podi de les 3 Hores de resistència. Foto: Escuderia Osona


Mica a mica, i amb les preceptives mesures de seguretat, es va tornant a una aparent normalitat. Aquest dissabte, 10 d’abril, va ser el torn de la primera cursa de l’Open de Resistència, que tornava a la competició després de molts mesos d’aturada.

La prova al Circuit d’Osona, de tres hores, no va decebre. Hi va haver una alta participació, amb 13 equips i un total de 39 pilots (cada equip en podia inscriure entre dos i quatre). I l’emoció es va mantenir fins al final, amb una arribada més que ajustada.  De fet, els tres primers classificats de les 3 Hores de resistència van entrar a la mateixa volta, la 170, separats per molts pocs segons. 

La cursa ha estat molt emocionant. Foto: Escuderia Osona


I per si no n’hi havia prou, un personatge inesperat convidat a la festa: Ert-Endurance Racing Team, composat per Jordi Pujol, Miki Santamaria i Aleix Amatller, que va donar la sorpresa i va aconseguir la victòria.

Els altres calaixos del podi els van completar el primer i segon classificat de l’any passat de la competició. En segona posició, a només 2,4 segons dels guanyadors, l’Equip Open, amb Josep Bigas, Eduard Bertrana, Nil Bertrana i Aleix Costa. I en tercera, a 12,1 segons dels primers classificats, els defensors del títol, Creatia Racing Team, amb Xavier Puigdelliura i David Solà.

- Tots els resultats de les 3 Hores de resistència
 

Sortida de la prova. Foto: Escuderia Osona
 

La tasca dels equips, important. Foto: Escuderia Osona