​Adrián Molina signa la seva millor actuació a la Promovelocitat amb un intens frec a frec amb el líder
Actualitzat el 27/09/2020 17:46

Adrián Molina, a Zuera. Foto: FCM


El circuit de Zuera ha acollit aquest diumenge, 27 de setembre, la cinquena prova de les categories de PromoRACC1 i PromoRACC2 de la Copa Catalana de Promovelocitat. El vent ha estat un dels grans protagonistes de la jornada. 

Pel que fa a la categoria PromoRACC2, després d’un inici un pèl irregular, Cesc Obiol sembla que ha posat la directa cap al títol. El pilot del Sominety School ha guanyat la tercera cursa de la temporada -la segona de manera consecutiva- i a més ho ha fet amb doblet de triomfs. 

D’altra banda, Adrián Molina ha firmat una de les millors actuacions de la temporada. El corredor de l’Escuderia Osona ha tingut a tocar la victòria en totes dues mànigues, però finalment ha creuat la línia d’arribada unes dècimes per darrere de l’intractable Obiol.

Èric da Silva ha tingut un debut somiat en PromoRACC2. El pilot del Moto Club Les Valls ha debutat amb podi fent tercer en totes dues mànegues, un resultat que de ben segur l’omplirà de confiança de cara les pròximes curses.

Amb aquest resultat, Molina s’assegura gairebé la tercera posició del campionat, a manca només de dues curses. A més, té a tocar la segona, a només 25 punts de Xavier Albertón. 

- Tots els resultats de les curses (PDF)