FOTOS El Circuit d'Osona recupera la competició amb una multitudinària prova de l'Open de velocitat
Actualitzat el 01/07/2020 18:15

El Circuit d’Osona ha recuperat l’activitat esportiva, aquest dissabte 27 de juny, amb la disputa de la quarta prova de l’Open amateur de kàrting de velocitat, que havia quedat ajornat el març a causa de la pandèmia. 
 
Hi havia ganes, després de gairebé quatre mesos d’inactivitat. Hi això es va demostrar amb una inscripció multitudinària. En total, 58 pilots distribuïts en cinc categories: promoció, mini, sènior, júnior i Open 40. 
 
Els participants van  haver de seguir un protocol de mesures de seguretat i higiene per tal d’evitar el risc de contagi de la Covid-19 (podeu consultar-lo aquí).
 
Els entrenaments de la prova es van iniciar a la tarda i les curses van finalitzar ben passada la matinada.
 
En la categoria de promoció, Pol Urra va destacar en tot el transcurs de la cursa, tant en la prefinal com en la final, pujant finalment al primer esglaó del calaix. El van seguir Jan Salvans en la prefinal i Marti Vilà en la final.


En la categoria júnior, Dario Rey va marcar el seu ritme durant tot a la cursa i no es va deixar prendre la primera posició ni un instant. Els que venien darrere lluitaven frec a frec, i Àlex Molina i Dan Schaller es van intercanviar el segon i el tercer lloc a la prefinal i a la final.
 
En la categoria dels més petits, la mini, va passar el mateix que a la júnior. Aitor Alcazar va dominar des del principi tota la cursa mentre darrere seu tenia lloc una gran disputa per veure qui l'acompanyava a podi. A la prefinal, Hug Gimbert va aconseguir la segona posició, seguit de Nil Lligades. En canvi, a la final Iker Lorenzo va arravatar-li el segon lloc a Gimpert, mentre lligades mantenia el tercer.
 
En la categoria dels més veterans, l'Open 40, Josep Bigas i Carl Branch corrien la seva pròpia competició pel primer i segon calaix , mentre que Juli Rey els seguia de molt a prop, mantenint el tercer lloc en les dues mànegues classificatòries. El guanyador de la general finalment va ser Carl Branch, seguit per Josep Bigas i Juli Rey.
 
La categoria sènior, que en aquesta ocasió tenia dos grups, va ser una de les mes emocionants. David Solà es va posar les piles i no va deixar que ningú li arravatés la primera posició durant la cursa, ni el seu company de l'equip de resistència Creatia, Xavier Puigdelliura, guanyador de diverses curses de l’Open de velocitat. Jaume Escofet va completar el podi.