El Circuit d'Osona donarà el tret de sortida dels campionats de Promovelocitat i Supermotard
Actualitzat el 10/07/2020 11:01
Els campionats catalans d’automobilisme i motociclisme es reprenen aquest juliol, després de gairebé quatre mesos d’aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19. El Circuit d’Osona marcarà l’inici de dos d’ells, el de Promovelocitat i el de Supermotard.
 
Així, Vic acollirà el diumenge 19 de juliol la primera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat. La competició  reuneix joves pilots d’entre 6 i 12 anys, repartits en les tres categories habituals (PromoRACC1, PromoRACC2 i PromoRACC3) i una altra que es va estrenar fa dos anys (PromoRACC Elèctric).

 
Aquest campionat, pel que hi han passat alguns pilots del mundial com Maverick Viñales, Pol Espargaró o Marc Màrquez, permet veure en acció les joves promeses del motociclisme català. 
 
Hi haurà dues mànigues per a cada categoria. Les tandes lliures d’entrenaments començaran a primer hora del matí. Les cronometrades, tot seguit, i després, les curses.
 

Per altra banda, el Circuit d’Osona acollirà el diumenge 26 de juliol la primera cursa de la Copa Catalana de Supermotard. La vetllada promet, amb la visita d'una de les especialitats motociclistes més espectaculars, que arriben amb els millors pilots catalans.
 
Com ve sent habitual en les curses de Supermotard, el traçat augmentarà la seva corda obrint l’àrea asfaltada del circuit a la zona de terra, per tal d’oferir una pista mixta, signe distintiu d’aquesta modalitat.
   
En principi, tot i que finalment dependrà del nombre d’inscrits, hi ha previstes dues curses per a cada categoria, algunes de les quals es podrien ajuntar. Hi ha un total de cinc categories: SM1, SM 65 i SM 85, i les dues d'SM Road (Road i Road +35), que es disputen únicament sobre asfalt i no es passa pel tram de sorra. 
 
Els entrenaments començaran als volts de les 9 del matí. Un parell d'hores més tard, s'iniciaran les curses. 
 
- Tota la informació de la Supermotard
Galeries de fotos de la Supermotard al Circuit d’Osona