L'Escuderia Osona recupera l'activitat esportiva amb una prova de l'Open kàrting de velocitat
Actualitzat el 06/06/2020 16:09
Un cop reobert el Circuit d’Osona, l’Escuderia Osona recupera l’activitat esportiva amb l’Open amateur de kàrting. La primera cursa que es disputarà serà del campionat de velocitat, el proper 27 de juny (en un primer moment estava programada per al 4 d’abril).
 
Els participants hauran de seguir un protocol de mesures de seguretat i higiene per tal d’evitar el risc de contagi de la Covid-19. Us el detallem a continuació. 
 
-------------
PROTOCOL D’ACTUACIÓ COVID-19 PER A L’OPEN KÀRTING VELOCITAT
 
- Serà obligatori l'ús de mascaretes per a tothom. Cada vegada que el pilot acabi la tanda i es tregui el casc s'haurà de posar la mascareta.
 
- A l'entrada del circuit és prendrà la temperatura a tots els asistents. Si la temperatura és més alta de 37,5° no es podrà accedir a les instal·lacions.
 
- Cal que ús desinfecteu les mans amb les solucions hidroalcohòliques que trobareu a diversos punts del circuit.
 
- Tots els participants hauran de portar el seu propi equipament: guants, casc, collarets... Si no teniu mono no passa res, veniu amb roba còmoda que sigui de màniga llarga.
 
- El registre administratiu i brífing es farà a l'aire lliure.
 
- No es podrà accedir a les oficines ni al passadís.
 
- Els resultats es penjaran al taulell d'anuncis que s'ubicarà a l'exterior de les oficines i es posarà la televisió fora del passadís perquè es pugui anar seguint la cursa.
 
- La zona per al públic, a la terrassa de dalt, estarà delimitada per línies que separaran els grups familiars amb una distància de 2 metres. Hi haurà aforament limitat.
 
- Els karts es desinfectaran a cada canvi.
 
- Els karts es col·locaran amb una distància de 2 metres en les categories júnior i mini i d'1,5 metres en les de sènior, promoció i Open 40.
 
- Els participants de la categoria mini i júnior entraran a la pista acompanyats d'un familiar, d'un en un, i per la porta del paddock. Un cop arranquem els karts, els familiars hauran de sortir d'un en un, per la porta de paddock. Sempre s'hauran de seguir els recorreguts marcats.
 
- En les categories sènior, promoció i Open 40 els participants accediran a la pista per la porta de les ambulàncies i sortiran per la porta de sota l'escala. També veureu que tot estarà senyalitzat i es marcarà el recorregut.
 
- Els pesos dels karts seran manipulats únicament pel personal de pista que desinfectarà el material a cada canvi.
 
Aquestes mesures són obligatòries per a tots els participants i assistents. Si no es compleixen, ens veurem obligats a fer-vos abandonar el recinte per la seguretat de tots.