L'Escuderia Osona celebra la seva primera assemblea virtual de la història
Actualitzat el 23/05/2020 19:57

L’Escuderia Osona ha celebrat aquest dissabte a la tarda, per primera vegada a la història, l’assemblea general ordinària de manera telemàtica, a causa de l’actual situació de pandèmia. A la videoconferència hi han participat una vintena de socis.
 
A l’acte, el president de l’entitat, Joan Panadès, ha explicat que s’està treballant amb la possibilitat de tornar a obrir el Circuit d’Osona quan la regió sanitària de la Catalunya Central entri a la fase 2 del desconfinament, que es preveu que pugui ser l’1 de juny. 
 
A hores d’ara, s’està elaborant en un protocol per garantir les mesures de seguretat i d’higiene preceptives per evitar el risc de contagi. 
 
A més, el circuit s’anirà obrint progressivament per fases: en un primer moment, només s’obrirà als esportistes (sempre amb reserva prèvia); llavors es permetran curses amateurs i finalment es donarà pas a les proves federades i al lloguer de kàrting, aquesta última, una possibilitat que es contempla fer-la efectiva pels volts de Sant Joan.
 
La reobertura es farà sempre que es disposi de l’autorització de la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Vic.

Un pressupost complicat

Com a punts importants de l’ordre del dia, cal destacar que s’han aprovat el balanç econòmic del 2019 i el pressupost del 2020. Els números per aquest any pugen als 188.839 euros, una xifra sensiblement inferior a la de l’any passat.
 
La junta directiva ha explicat que es tracten d’unes xifres en certa manera “irreals” perquè la Covid-19 les ha trastocat de dalt a baix, obligant a tancar el Circuit d’Osona, amb la conseqüent retallada d’ingressos, a més d’altres esdeveniments que organitza l’Escuderia Osona. 
 
“Treballarem en el dia a dia, i les despeses s’adequaran en funció dels ingressos que hi hagin”, ha apuntat el president del club.