Creatia Racing Team repeteix victòria a les 4 Hores
Actualitzat el 18/02/2020 18:13

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 15 de febrer, unes disputades 4 Hores de Kàrting, la segona prova de l’Open de Resistència 2020. Hi van participar un total de set equips i 21 pilots.
 
El vencedor de la cursa va tornar a ser l’equip Creatia Racing Team, format per Xavi Puigdelliura i David Solà, que ja van vèncer en la primera cursa. A les voltes inicials, els líders del campionat es van posar capdavanters i ja van mantenir la posició fins al final (només la van perdre en unes voltes comptades pels canvis de pilots).

La lluita més aferrissada estava al darrere, per pujar al podi. L’Equip Open (Ivan Noguera, Eduard Bertrana, Josep Bigas i Joan Salichs) van suar de valent per aconseguir el segon lloc, amb les mateixes voltes (199) que els guanyadors.


Els equips Domingueros Team (Dani Navarro, Marc Jubany i Kevin Jubany) i Afvionats (Alex Conill i Alex Bonjoch), tercer i quart classificat respectivament, no els ho van posar fàcil i durant tota la cursa es van anar intercanviant posicions. Finalment, el podi es va definir gràcies a la estratègia d’Equip Open.
 
I ara... 8 hores!
 
Ús recordem que ja tenim nova data per a la propera prova de l’Open de Resistència, que en aquesta ocasió serà de vuit hores. La cita, el 28 de març. No us la perdeu!