Creatia Racing Team guanya la primera prova d'un Open de resistència que es preveu apassionant
Actualitzat el 30/01/2020 18:04

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 25 de gener, les 3 Hores de Kàrting, la primera prova de l’Open de Resistència 2020. Hi van participar un total de 13 equips i 36 pilots, alguns d’ells de molt nivell. Ens esperen grans vetllades.
 
Enguany es van presentar diverses novetats que van agradar molt als participants. La primera, el canvi de kart a cada hora perquè hi hagi més igualtat. I la segona, que el pes ja no és calcul·la per la mitjana de l'equip sinó individual.
 
La cursa no va decebre i va ser molt igualada fins al final. De fet, els quatre primers equips, i després de tres hores de rodatge per l’asfalt, van creuar la meta en la mateixa volta, la 167.

Els vencedors van ser Creatia Racing Team, un equip nou format per David Solà i Xavier Puigdelliura (el qual va formar part l’any passat d’Equip Open, que va guanyar el campionat). El tàndem va mantenir la primera posició gairebé tota la prova i només la va perdre en moments puntuals.

 
Equip Open (Ivan Noguera, Josep Bigas, Eduard Bertrana i Joan Salichs) va ocupar el segon esglaó del podi. Els vigents campions van tenir un inici dubitatiu i van anar de menys a més, amb una gran remuntada a la mitja hora final. 
 
El podi el va completar Endurance Racing Team (Jordi Pujol, Marc Vila i David Martinez), seguit d’Skr Red Star (Victor Plaza i Raúl Asensio). Aquests últims, quan només faltava mitja hora per acabar la prova, van arribar a posar-se fins i tot líders.
 
La propera cursa del campionat de resistència es disputarà el 15 de febrer i serà de 4 hores .