Domingueros Team guanya les 4 Hores de Kàrting i Equip Open s'emporta el campionat de resistència
Actualitzat el 20/12/2019 18:00

Les 4 Hores de Resistència van cloure el dissabte passat, 14 de desembre, l’Open Kàrting Osona de Resistència. El campionat va finalitzar amb una petita sorpresa i moltes dosis d’emoció. Hi van participar 15 equips.
 
Els tres equips que van pujar al podi van acabar les quatre hores de cursa amb les mateixes voltes, 223. El guanyador va ser, contra tot pronòstic, Domingueros Quinquis, format per Kevin Jubany, Dani Navarro i Marc Jubany.

En segon lloc es van classificar els grans favorits i vencedors del campionat, després de guanyar set de les vuit curses disputades, Equip Open, amb Ivan Noguera, Josep Bigas, Eduard Bertrana i Xavier Puigdelliura. I el podi el va completar Craks-Ataks, integrat per Carl Branch, Xavier Gayan i Jose Tejada.


A destacar la participació dels Peketeam, els més menuts de la cursa, amb Pol Urra, Eric Molina, Oriol Serrat i Jan Salvans. Els nens provenen de la categoria de Promoció de l’Open de Velocitat del Circuit d’Osona i es van ajuntar per confeccionar un equip per a la darrera cursa de resistència. I, la veritat, van signar una cursa de bandera, quedant finalment en quarta posició, amb 220 voltes.
 
La cursa, com ja és habitual aquest hivern, es va iniciar amb boira i humitat, la qual cosa va dificultar la conducció dels karts. Equip Open va dominar la prova des de la primera hora, seguits per Craks-Ataks i Domingueros Quinquis, que s’anaven intercanviant les posicions.
 
La cursa es va anar igualant a mesura que passaven les voltes i, a només mitja hora del final, va saltar la sorpresa. Equip Open va patir una avaria i va perdre la primera posició, que ja no va poder recuperar. Domingueros Quinquis van aprofitar l’oportunitat i van creuar la meta com a primers amb Dani Navarro al volant.