El Chatarrin team guanya el 2.000 Viratges i aconsegueix el títol català de Regularitat Esport
Actualitzat el 27/11/2019 18:17

Punt i final al Campionat de Catalunya de Ral·lis amb la disputa de la 59a edició del Ral·li 2.000 Viratges, sobre asfalt, el passat dissabte 23 de novembre. La prova era puntuable també per als participants de Regularitat (Fotos: TCP Racing i RetroRacing).
 
Pel que fa a la Regularitat Esport (RS) el triomf va ser per a l’equip Chatarrin team de l’Escuderia Osona, format per José Luis Moreno, de Sant Hipòlit de Voltregà, i Sidru Noguera, de les Masies de Voltregà, amb un BMW 320. La segona posició va ser per a Narcís Marcó i Gerard Ferrer, amb un Lancia Delta Integrale. El podi el van completar Jesús Martín i Cristina Vidal, amb un Volkswagen Golf GTI.
 
Després d’aquesta victòria, Chatarrin team s’ha proclamat campió de Catalunya d’RS. Ha estat una temporada d’insomni, on el nostre equip ha aconseguit el “triplet”: a més de l’RS, han guanyat el títol català de la classe H2 i la Legend Cup. 
 
“Ara ens toca gaudir del moment i del que hem aconseguit aquest any i començar a plantejar el 2020, que es presenta interesant”, comenten entre ells. “Sense oblidar i agrair enormement als patrocinadors i espónsors que durant aquests anys ens han fet costat. Sense ells això no hagués estat possible”, afegeixen.