Equip Open s'imposa en unes 3 Hores de resistència marcades per la lluita pel podi
Actualitzat el 20/11/2019 17:32

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 16 de novembre, la sisena prova de l’Open Kàrting de Resistència d'aquesta temporada. En aquesta ocasió, la cursa va ser de 3 hores i va comptar amb 11 equips i més de 30 pilots.
 
Matinal gelada amb un asfalt que patinava molt. Els pilots van suar de valent per mantenir la traçada. 
 
Equip Open, format per Ivan Noguera, Josep Bigas i Eduard Bertrana, es va imposar amb autoritat: van agafar la primera posició a la sortida i la van mantenir fins al final, amb 171 voltes. 
 
Domingueros Team (Dani Navarro, Marc Jubany, Alvaro Lleonart i Kevin Jubany) van aguantar el ritme dels vencedors a la primera hora, on encara rodaven a la mateixa volta. Al final, van acabar segons, amb 169 voltes. 
 
Els veterans Craks-Ataks (Carl Branch, Xavier Gayan, Jose Gonzalez) i Alogio Racing Team (Daniel Campoy, Pol Ros)  van posar l’emoció a la cursa, amb avançaments constants en la lluita pel tercer lloc. Finalment, Craks-Ataks va pujar al darrer esglaó del podi, després de creuar la meta amb només 2 segons de diferència vers els seus rivals, tots dos també amb 169 voltes.