FOTOS Una trentena d'oficials de l'Escuderia Osona col·laboren en el mundial
Actualitzat el 29/10/2019 17:32

La 55a edició del Rally RACC Catalunya-Costa Daurada, Rally de España 2019, penúltima prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis, es va disputar la passada setmana, del 24 al 27 d’octubre.

El vencedor de la prova va ser Thierry Neuville. Ott Tänak es va classificar en segon lloc i es va proclamar campió del món quan encara falta un ral·li per disputar.

Com cada any, un equip d’oficials de l’Escuderia Osona es va desplaçar a Tarragona per col·laborar en les tasques d’organització.

En concret, van tornar a ser els responsables del control horari del parc d’assistència ubicat a Port Aventura i, a més, enguany va reforçar la seguretat del mateix parc. En total, hi van anar una trentena d’oficials.

En aquest marc, apuntar que Xevi Casas, amb Manel Tordera de copilot, va participar al Rally RACC. L'equip de l'Escuderia Osona competia en el Legends Rally Cars amb el seu Renault 5 Maxi Turbo.