Orriols guanya a la Pineda Platja i té a tocar el Campionat de Catalunya de Ral·lis d'Asfalt
Actualitzat el 08/10/2019 19:32

Albert Orriols, amb Lluís Pujolar de copilot, es va imposar aquest cap de setmana al ral·li Pineda Platja, penúltima prova del Campionat de Catalunya i puntuable també per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt.
 
Precisament, Orriols té gairebé a tocar el títol d'asfalt, després de guanyar en tres de les quatre proves disputades. Només falta el ral·li 2.000 Viratges.
 
La Pineda Platja, que arribava a la seva 11a edició, tenia tres trams: Colldejou, Serra d’Almós i Coll d’Aumet. La seixantena de vehicles participants hi van haver de fer dues passades en cada un d’ells.

El pilot de l’Escuderia Osona, al volant del Ford Fiesta WRC, es va situar al capdavant des de l’inici i va ser el més ràpid en tots els trams, ampliant l’avantatge sobre els seus rivals a mesura que anava avançant la cursa. Orriols es va assegurar també la victòria en la Challenge Michelin.
 
Eduard Pons, que va signar un ral·li molt complet amb el seu Skoda Fabia R5, va marcar el segon millor temps en gairebé tots els trams i va acabar la cursa a 42 segons del líder. El podi el va completar Óscar Barroso, en tercera posició.
 
La propera prova prevista del campionat català de ral·lis és el Ciutat de Tàrrega, sobre terra, que es disputarà el 2 de novembre.