El campionat català de kàrting encara la recta final al Circuit d'Osona amb curses molt disputades
Actualitzat el 07/10/2019 16:25

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 6 d’octubre, la quarta i penúltima prova del Campionat  de Catalunya de Kàrting. Les curses han estat molt disputades i algunes no s’han decidit fins al final.
- Galeria de fotos de les curses de kàrting (autor: Josep M. Oliver)
- Galeria de fotos del parc d'assistència i el podi (autor: Escuderia Osona)

Dia molt emboirat, amb poques estones de sol i molt públic. En total s’han disputat vuit curses, dues per a cada categoria: Open RACC, aleví, cadet i júnior-sènior. A la jornada, hi han participat 59 pilots.
 
La categoria aleví va ser una de les més disputades. Raúl Zunzarren, que arribava a Osona com a líder del campionat, va ser l’estrella de la jornada repetint un cop més doblet després de dues carreres molt emocionants i lluitades fins al final. De fet, en les dues curses el triomf es va decidir sobre la mateixa línia de meta. Aleix Piñera va ser segon en les dues per mil·lèsimes de segon. El tercer lloc en cada una de les carreres va ser per a Joaquim González, que va acabar cada cursa a només 7 dècimes del líder.


La categoria cadet va ser, com és habitual, la més concorreguda, amb més d’una vintena de pilots en pista. El triomf va ser en les dues per a Mikel Merino. En la primera, el podi el van completar Pol Chaos i Adrià Mustienes, els tres pilots més ben classificats en la general. La segona de les curses va ser la més competida i igualada, amb fins a tres pilots creuant la meta en el mateix segon. Darrere de Merino va crear la línia d’arribada Louis Leveau, amb Adrià Mustienes repetint el tercer lloc i Pol Chaos a només tres dècimes del podi.
 
Eloi González, líder de la júnior, va marxar d’Osona amb un nou doblet després d’imposar-se en les dues carreres de la categoria, i ja té el títol a la butxaca (set victòries de vuit curses). Iker Carceller va aconseguir un segon i un tercer lloc. En la primera cursa el podi el completava Mireia Cánovas, una de les noies que participa en el certamen. En la segona, Pol Caubin creuava la meta segon, a només tres dècimes del líder.
 
Albert Fugardo va signar a Osona el seu primer doblet en categoria sènior després de dues carreres emocionants. Els dos podis van ser idèntics, amb David Martínez Fugardo en segon lloc i Marc Pernía, en tercera posició.
 
El Circuit d’Osona va acollir també dues carreres de l’Open RACC, amb dos triomfs d’Hugo Santamaría, amb Marco Arenas, ocupant el segon lloc en cada una de les carreres. Lluc Font va ser tercer en la primera i Darío Rey completaria el podi en la segona de les curses.
 
El Campionat de Catalunya de kàrting celebrarà l’ultima i decisiva cita de la temporada al circuit d’Alcarràs, a Lleida,  el cap de setmana del 16 i 17 de novembre.
 
- Tots els resultats de les curses