Marc Batlle tanca el Campionat d'Espanya de Car Cross amb una remuntada i un cinquè lloc
Actualitzat el 01/10/2019 17:51

Marc Batlle va tancar la temporada del Campionat d’Espanya d’Autocross el passat cap de setmana al circuit Cerro Negro de Talavavera de la Reina. El pilot de l’Escuderia va aconseguir la cinquena posició final en la categoria de Car Cross.

La prova va estar marcada per la calor, amb temperatures per sobre dels 30 graus, i va reunir 65 pilots. Al Car Cross, el vencedor va ser Iván Piña, seguit de Juan José Moll, que va sumar així els punts necessaris per guanyar el títol.

Batlle va fer uns entrenaments i unes classificatòries de menys a més, acabant quart en la tercera. A la final A va sortir en la posició 12a i va remuntar fins a la cinquena final.