Salvans guanya la Pujada al Farell i mostra les seves credencials per revalidar el títol de muntanya
Actualitzat el 25/09/2019 17:50

Joan Salvans (Escuderia Osona), actual campió de Catalunya de Muntanya, en la categoria de Turismes, va guanyar la XX Pujada al Farell, que es va disputar aquest diumenge, 22 de setembre (foto de Cardali Gass).
 
La prova, sisena del campionat, va aplegar una quarantena de pilots. Inicialment constava de tres mànegues d’entrenaments cronometrats i dues curses, però finalment es van anul·lar dues tandes, una d’entrenaments, a causa dels múltiples accidents, i una cursa, per la gran quantitat de públic que hi havia a la carretera.
 
En l’única passada vàlida, Salvans es va imposar a Gerard de la Casa, líder del campionat, per només 4 dècimes de segon. El podi el va completar Fèlix Jurado. Un altre pilot de l’Escuderia Osona, Josep Trasserra, es va classificar en 17a posició.
 
Salvans estava molt satisfet de la cursa, més després dels problemes que va haver de solucionar amb el radiador, a causa d’una sortida de pista en un dels entrenaments.
 
El pilot de l’Escuderia Osona només ha disputat quatre de les sis curses del campionat, de les quals n’ha guanyat tres. Amb aquest resultat, se situa molt a prop de Gerard de la Casa i mostra les seves credencials per revalidar el títol.