La nocturna més multitudinària marca l'equador de l'Open de Velocitat de kàrting
Actualitzat el 06/09/2019 12:57

El Circuit d’Osona va acollir el passat dissabte, 31 d’agost, la quarta prova de l’Open de Velocitat de kàrting amateur. La cursa va registrar una gran inscripció, amb 52 pilots: 26 en la categoria sènior dividits en dos grups, 12 en la promoció, set en la júnior i set més en la mini.
 
En aquesta ocasió, la cursa va ser de nit. A més, es va canviar el traçat del circuit per fer-la més interessant. 
 
Molt disputada va ser la cursa de promoció. Marc Güell es va imposar en els entrenaments i la prefinal, però Jan Salvans i Martí Vila li van arravatar la primera i la segona posició a la final. La classificació final de la prova va deixar guanyador Jan Salvans, seguit de Marc Güell i Martí Vila en el tercer calaix del podi, aquest últim en el seu primer any a la categoria i que ha anat de menys a més al llarg de la temporada.  
 
La categoria sènior es va dividir en dos grups degut a l’alta inscripció. A la  final A, es va imposar Eduard Bertrana, seguit de Xavier Puigdelliure. Els dos van protagonitzar un gran final de cursa, amb avançaments constants. El podi, tant a la final com a la classificació final, el va completar Àlex Verdaguer, seguit d’Eduard Ferran, que van deixar enrere David Solà, que havia liderat la cursa fins a la final.
 
A la categoria júnior, amb uns entrenaments molt disputats i amb canvis de posicions continus, Nil Bertrana es va imposar a la final, després de protagonitzar una gran remuntada. En segon lloc es va classificar Aleix Costa i en tercer, Lluc Font. A la classificació final, el vencedor va ser Bertrana, seguit de Costa i Dario Rey, que va quedar primer a la prefinal.
 
I per últim, la mini, el més petits. A la prova es va viure una gran lluita entre Íker Lorenzo, primer a la final i la classificació general; Níl Cárdenas, segon a les dues classificacions; i Dani Alexander, també tercer a les dues.