Ja tens el llibre dels 50 anys de l'Escuderia?
Actualitzat el 19/08/2019 11:28

Amb motiu dels 50 anys, l’Escuderia Osona ha publicat un llibre on es recopila la història gràfica i esportiva del club. 
- L'Escuderia Osona lliura un llibre dels 50 anys a Juan Fernández, llegenda viva de l'automobilisme català
---------------------- 
 
Escuderia Osona, cinquanta anys
 

Un llibre recopilatori del mig segle de l’entitat. Una història gràfica i periodística de la trajectòria del club
 
El llibre conté 50 capítols amb la història de l’entitat, resultats, efemèrides, els principals esdeveniments  des del 1968 fins ara, on hi tenen protagonisme aquelles persones que han format part de la història del club així com totes les seves activitats esportives.
 
Un resum de la trajectòria de l’Escuderia Osona, el Ral·li Osona, la Pujada a Sant Bartomeu del Grau, el Ral·li Esprint de Sant Julià i on hi tenen també protagonisme les proves i activitats desenvolupades al Circuit d’Osona.
 
Un llibre de gran format, amb centenars de fotografies, documents, cròniques, classificacions i les històries humanes viscudes en 50 anys. El periodista vigatà Josep Autet i Soler, coneixedor de primera mà de la nostre entitat, és el coordinador i autor de l’obra.
 
Unes característiques tècniques dignes d’una obra gràfica impresa de qualitat. Un contingut distribuït en 500 pàgines de disseny, enquadernació rústica cosida, tapa dura amb funda... en definitiva, una obra impecable per llegir, recordar i gaudir.
 
 
Vols adquirir el llibre recopilatori dels cinquanta anys de l'Escuderia Osona?
 
Si t'interesa la compra d'aquest llibre pots contactar amb nosaltres, al mail info@escuderiaosona.com o al telèfon 93 886 60 36.