Batlle manté el tipus a Mollerussa i s'enfila fins al segon lloc del Campionat d'Espanya de Car Cross
Actualitzat el 05/06/2019 17:39

El circuit Parc de la Serra de Mollerussa ha acollit aquest cap de setmana la quarta prova del Campionat d’Espanya d’Autocross. En la modalitat Car Cross, hi van participar 33 vehicles.

Després d’una lluita aferrissada, el vencedor de la final A va ser Juan José Moll, que va obtenir així la seva primera victòria de l’any. En segon lloc travessava la bandera de quadres Jordi Puigvert, mentre que Francisco Javier Lucena completava el podi, després d’aguantar els atacs d’Iván Ares, Marc Batlle (Escuderia Osona) i Jordi Colomer.

El pilot de l’Escuderia Osona va fer uns bons entrenaments, on va quedar tercer, i fins i tot va arribar a guanyar la primera tanda classificatòria. A la final va sortir en vuitena posició.
 
Batlle va aconseguir un cinquè lloc final que, gràcies a l’abandonament d’alguns dels seus rivals, el situa en segon lloc de la classificació del campionat, amb 52 punts, empatat amb Javier Ramilo. Lidera la classificació, precisament, el guanyador de Mollerussa, Moll, amb 56 punts. 

- Més informació, des del web de la RFEDA
- Classificació del Campionat d'Espanya