L'Escuderia Osona presenta el llibre del 50è aniversari en un acte al Sucre de Vic
Actualitzat el 07/06/2019 17:43

L’Escuderia Osona us convida a la presentació oficial del llibre “Escuderia Osona, 50 anys de projectes”, obra històrica escrita i coordinada per Josep Autet, la qual explica l’evolució de l’entitat durant els seus cinquanta anys d’existència (a la foto, un capítol del llibre).
 
La presentació tindrà lloc el dissabte 8 de juny, a les 11 hores, a l’auditori Marià Vila d’Abadal de l’edifici del Sucre, de Vic. L’acte consistirà en un breu repàs del que explica l’obra, amb la participació d’algunes de les persones que en són protagonistes. En acabar, es podrà adquirir el llibre i se servirà un bufet.
 
Entrada oberta a tothom. En tot cas, per qüestions d’aforament, es prega abans confirmació al mail info@escuderiaosona.com o al telèfon 93 886 60 36
 
Mig segle d’història
 
El llibre conté 50 capítols amb la història de l’entitat, resultats, efemèrides, els principals esdeveniments  des del 1968 fins ara, on hi tenen protagonisme aquelles persones que han format part de la història del club així com totes les seves activitats esportives.
 
Un resum de la trajectòria de l’Escuderia Osona, el Ral·li Osona, la Pujada a Sant Bartomeu del Grau, el Ral·li Esprint de Sant Julià i on hi tenen també visibilitat les proves i activitats desenvolupades al Circuit d’Osona.
 
Un llibre de gran format, amb centenars de fotografies, documents, cròniques, classificacions i les històries humanes viscudes en 50 anys. El periodista vigatà Josep Autet i Soler, coneixedor de primera mà de la nostre entitat, és el coordinador i autor de l’obra.
 
Unes característiques tècniques dignes d’una obra gràfica impresa de qualitat. Un contingut distribuït en 500 pàgines de disseny, enquadernació rústica cosida, tapa dura amb funda... en definitiva, una obra impecable per llegir, recordar i gaudir.
 
El llibre s’ha finançat a través d’una campanya de padrinatge en la que hi han col·laborat socis, amics, simpatitzants, empreses i entitats. Gràcies a tothom!