Marc Batlle manté el tercer lloc del Campionat d'Espanya de Car Cross tot i abandonar a Esplús
Actualitzat el 07/05/2019 18:41

El circuit Eduador Lalana d’Esplús, a Osca, va acollir aquest cap de setmana la tercera prova del Campionat d’Espanya d’Autocross. En la categoria Car Cross, el pilot de l’Escuderia Osona Marc Batlle va patir problemes mecànics i va haver d’abandonar.
 
La prova, en què hi van participar 31 pilots, la va guanyar Iván Piña, que ja va demostrar una gran superioritat en els entrenaments i en les classificatòries. Més renyida va estar la segona plaça, que al final se la va emportar Pepe Arqué, seguit de Juan José Moll.
 
Batlle va fer uns bons entrenaments, amb un segon lloc, i la primera classificatòria, en tercera posició. A la segona, però, va haver d’abandonar pel culpa de l’embragatge. El diumenge, a l’última classificatòria sortia últim i va recuperar fins a la setena posició, però a la final B, després d’arribar al cinquè lloc va tornar a quedar fora de carrera un altre cop per l’embragatge.
 
“Una llàstima”, es queixa Batlle. Tot i això, el nostre pilot continua mantenint encara la tercera posició en un campionat que es preveu molt competit, a nomes dos punts del segon classificat, David Masoliver.