Victòria d'Orriols en l'estrena a Valls del Campionat de Catalunya de ral·lis
Actualitzat el 08/05/2019 18:36

El Campionat de Catalunya de ral·lis es va posar en marxa el dissabte 4 de maig amb la disputa de la 10a edició del Ral·li Ciutat de Valls. Organitzada per l’escuderia Costa Daurada, la cursa estava composta per tres trams -Querol, La llacuna i Can Ferrer- que els prop d’un centenar de participants havien de fer a doble passada.

La victòria va ser per a Albert Orriols i el seu habitual copilot, Lluís Pujolar. L’osonenc, al volant del Ford Fiesta WRC que acaba d’adquirir, es va situar al capdavant des de l’inici i va ser el més ràpid en tots els trams, ampliant l’avantatge sobre els seus rivals d’especial en especial. Orriols s’asseguraria també el primer triomf de la temporada en la Challenge Michelin.
 
Joan Segú i el seu copilot Alberto Gil, que participaven amb un Citroën DS3 R3T, es van classificar en segon lloc, després de fer una cursa molt regular i rodar darrere d’Orriols en la meitat de les especials. El podi el van completar Aleix Vila i Jaume Poch, amb el seu Peugeot 106.
 
El Volant RACC dona gas

El Volant RACC / Trofeu Mavisa celebrava al Ral·li Ciutat de Valls la primera de les set cites que conformen el calendari d’aquest any. La victòria va ser per a Luka Larrosa i Brigitte Saurí.
 
Després de diverses aparicions esporàdiques durant la passada temporada per a adaptar-se de la millor forma possible al cotxe, Riera-Paulius (Escuderia Osona) segueixen amb la seva aventura en la copa de promoció del RACC i en la localitat tarragonina de Valls van finalitzar en la novena posició de la classificació general.