El Ral·li Esprint Sant Julià torna a apostar per la Collada del Vilar i Casamiquela
Actualitzat el 08/02/2019 17:23

Aquest divendres, 8 de febrer, s’han fet públics l’itinerari i els horaris de la 22a edició del Ral·li Esprint Sant Julià, que es disputarà el 24 d’aquest mateix mes. L’organització ha tornat a apostar pel traçat que es va estrenar l’any passat, amb els trams de la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau i Casamiquela, a l’antiga carretera d’Olost.

Els cotxes hauran de fer tres passades a cadascun d’ells. El ral·li consta d’un total de 223,05 quilòmetres, dels quals 47,5 seran cronometrats.
 
Pel que fa als horaris, els cotxes començaran a córrer a la Collada del Vilar a les 09:39 h. Aquest tram es repetirà a les 11:45 h i a les 13:51 h. A Casamiquela, els horaris de pas dels primers vehicles seran a les 10:07 h, 12:13 h i 14:19 h.
 
La resta del ral·li continuarà igual que en edicions anteriors. Els vehicles tornaran a sortir del centre de Sant Julià de Vilatorta, a les 09:01 h. En aquesta zona també s’hi ubicarà el parc tancat i el podi. El parc d’assistència se situarà al polígon Quintanes de Sant Julià. La cerimònia de podi tindrà lloc a les 15:24 h al carrer de Núria d’aquesta població i els premis s’entregaran al Saló de Catalunya, a les 16:30 h.
 
La llista definitiva d'inscrits es publicarà el 20 de febrer, al tauler oficial d'anuncis. El dia anterior al ral·li, el dissabte 23 de febrer, hi haurà les verificacions tècniques i administratives i el shakedown per als pilots que vulguin, que tornarà a tenir com a escenari el Coll de Romagats.
  
- Tota la informació del ral·li: inscripcions, itinerari, horari, mapes, reglament, shakedown, preinscrits...
- Galeries de fotos d'anys anteriors