L'Escuderia Osona clou la temporada amb un títol i sis podis als campionats catalans
Actualitzat el 27/12/2018 10:16

Els pilots i copilots de l’Escuderia Osona han tornat a signar aquest 2018 una gran temporada: un títol per a Joan Salvans, subcampionats per a Carlos Gutiérrez i Lluc Bergadà, i doblet de podis per a Albert Orriols i Lluís Pujolar.

MUNTANYA Joan Salvans s’ha proclamat campió català de muntanya després d'un fi de temporada d'infart amb un espectacular duel amb Gerard de la Casa. El pilot de l’Escuderia Osona no va poder cantar victòria fins a l’última cursa, la Pujada al Suro. 
 
RAL·LI Temporada agredolça d’Albert Orriols, amb Lluis Pujolar com a copilot. El pilot vigatà ha aconseguit dues grans victòries -Ral·li Osona i Ciutat de Valls- però li ha faltat una punta de regularitat per optar als títols, que s’ha emportat tots Xavier Domènech. Finalment, Orriols i Pujolar han aconseguit el tercer lloc al campionat absolut català i el subcampionat a la Copa d’Asfalt, en l’apartat de pilots i copilots respectivament.
 
SUPERMOTARD Per la seva banda, Carlos Gutiérrez ha aconseguit el subcampionat de l'SM Road després d’una temporada molt regular. El títol l’ha guanyat amb molta autoritat Pau Monllau, del Moto Club Amposta.
 
CAMPIONAT DEL MEDITERRANI Per últim, Lluc Bergadà també ha assolit el subcampionat de la Rieju RS2. La temporada en aquesta categoria ha estat molt emocionant, amb un munt de pilots en un mocador a les primeres posicions, que no s’han acabat decidint fins a l’última prova a Calafat.