Font, Lligadas, Urra i Bartrana guanyen les respectives categories de l'Open Kàrting Osona Velocitat
Actualitzat el 20/12/2018 17:02

El Circuit d’Osona va acollir dissabte passat, 15 de desembre, l’última cursa del campionat Open Kàrting Osona Velocitat, amb un total de 48 participants en les diferents categories (a la sènior es van fer dos grups per la gran demanda d’inscripció). La jornada es va viure amb una tensió marcada per una gran final d’infart.

En la categoria dels mes xics, la Mini, el guanyador va ser Iker Lorenzo seguit de molt a prop per Dario Rey i Nil Cardenas. El vencedor del campionat va ser, però, Lluc Font.
 
En la categoria Júnior, Ignasi Lligadas, el qual es jugava la primera posició del campionat, va quedar 4t en la prefinal però es va enfilar fins a la primera posició a la final, aconseguint així el títol. Van completar el podi Adrià Singla i Pol Duran, que van donar molta guerra al vencedor.




La final d’infart es va viure a la categoria Promo, on Jan Salvans es jugava el campionat amb Pol Urra, seguit de molt a prop per Oriol Serrat. Urra va fer una cursa molt conservadora, ja que només havia de quedar segon per emportar-se el campionat, i així va ser. El vencedor de la vuitena prova de l’Open va ser Eric Molina, Urra va pujar al segon calaix del podi i Salvans al tercer.
 
En la categoria Sènior, la mes concorreguda d’aquest any i amb moltes cares noves, Xavier Puigdelliura va guanyar amb una cursa impecable des del principi al final, seguit de David Solà i Josep Bigas. Eduard Bertrana, que aquest cop no va pujar al podi, va guanyar el campionat.