L'Escuderia Osona estrena web el dia que fa 50 anys
Actualitzat el 28/11/2018 19:43

L’Escuderia Osona ha complert aquest dilluns 50 anys. Lluny queda aquell 26 de novembre de 1968, la data que consta com a fundacional del club (A la foto, el Ral·li Osona de 1988 / Josep M. Montaner). 

Durant aquests tots aquest anys, l’Escuderia Osona ha anat creixent i ha estat l’escola de molts pilots i copilots que han aconseguit èxits nacionals i internacionals, amb títols al més alt nivell. 

El club també ha estat un model de gestió de competicions, amb moments clau, com l’organització, juntament amb el RACC, d’una prova del mundial de ral·lis que va transitar per la comarca, ara farà una quinzena d’anys. Actualment, l’entitat també organitza campionats d’àmbit català de tot tipus, des de proves de kàrting i ral·lis fins a les diverses disciplines del motociclisme, com la promovelocitat o la supermotard. 
 
La cirereta del pastís ha estat el Ral·li Osona, que enguany també ha complert els 50 anys. Des d’aquell llunyà 1969, quan Ramon Juanou i Josep March es van imposar a bord d’un Porsche 911S, la prova ha esdevingut un referent del calendari català i, en ocasions, també de l’estatal. El ral·li ha portat a les nostres contrades els millors pilots i copilots de la recent història de l’automobilisme català. 


Però l’Escuderia Osona no només és història, també es futur. Un futur que estarà marcat per la remodelació del Circuit d’Osona, que de ben segur canviarà la concepció del motor a la nostra comarca.
 
En aquest marc carregat d’emocions, l’Escuderia Osona ha organitzat diversos actes per celebrar el cinquantenari, com la publicació d’un llibre que es presentarà en breu.
 
I en aquesta data tan assenyalada, l’entitat ha aprofitat per estrenar un nou web, punt de confluència de tots els socis i simpatitzants de l’Escuderia Osona. El portal és molt més funcional, permet navegar amb més facilitat i té més prestacions. A més, s’ha modernitzat i la visualització s’adapta a l’aparell que l’usuari està utilitzant, o sigui, al mòbil, ordinador o tauleta.
 
A sota, un muntatge per a la nostàlgia, els tres logos que ha tingut l’Escuderia Osona al llarg de la seva història.