Joan Salvans guanya la Pujada a Sant Feliu de Codines i té a tocar el títol de muntanya
Actualitzat el 08/11/2018 18:38
L'Escuderia Vall del Tenes va organitzar dissabte, 3 de novembre, la 46a Pujada a Sant Feliu de Codines, a la carretera BP-1432 i vuitena prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya. Hi van participar tres pilots de l’Escuderia Osona (foto: Lluís Guardia).


Joan Salvans (Escuderia Osona) va sumar una nova victòria en la categoria de turismes, i ja en van cinc aquesta temporada, en un emocionant frec a frec amb Gerard de la Casa, el seu gran rival. Els dos van guanyar una de les dues mànegues però el d’Olost es va imposar en la suma final, amb una avantatge de 0,7 segons. El podi el va completar Ramon Plaus.
 
Tot i la gran temporada de Salvans, el campionat no es decidirà fins a l’última prova, la VII Pujada el Suro-Ullastrell, que es disputarà l’1 de desembre. De la Casa ha guanyat les altres tres proves del calendari i està situat a només 10 punts del pilot de l’Escuderia Osona.

Per altra banda, bona cursa dels altres dos pilots del nostre club: Josep Trasserra va quedar 12è a la general i Jordi Terricabras, 13è.