Equip Open guanya les 2 Hores de kàrting però P Team 1 s'emporta el campionat
Actualitzat el 06/11/2018 17:49


El Circuit d’Osona va acollir aquest dissabte, 3 de novembre, les 2 Hores de Resistència de kàrting, la sisena i última prova de l’Open de Resistència Kàrting 2018. Hi van participar un total de 10 equips i una trentena de pilots.

La cursa va ser disputada i va tenir moltes variacions de posició. Els tres primers equips van entrar tots a la mateixa volta, la 112, amb diferències mínimes.
 
La primera posició va ser per a l'Equip Open, format per Ivan Noguera, Josep Bigas i Xavier Puigdelliura. En segona posició, a només 32,1 segons, l’equip P Team 1, amb Eduard Bertrana i Carles Creixans. En el darrer calaix del podi, a 56,3 segons dels vencedors, es va classificar Monster Kart Team, amb Jordi Calmet, Ivan Penalva, Toni Malagón i Jonathan Casanova.
 
Amb aquest resultat, P Team 1 s’emporta l’Open de Resistència Kàrting 2018, amb tres victòries en les sis curses que ha disputat i 5.723 punts. En segon lloc, el gran rival, Equip Open, que també ha obtingut tres victòries tot i que només ha corregut cinc curses, i ha acabat amb 4.852 punts. El tercer esglaó del podi l’ha ocupat Craks-Ataks.